vineri, 14 iulie 2017

Am prins buchetul. Buchetul de imortele!


Da, da, priviti-ma in toti dintii mei! ­čśü Acest moment glorios, de prindere a buchetului de imortele, care precede nu evenimentul ce implica voal, ci vacanta la mare, soare, dragostea mea nemuritoare pentru Grecia, frumos si bine, a fost suprins la redeschiderea magazinului L'Occitane din galeria Feeria a complexului comercial Baneasa. Ce cautau imortelele acolo? Pai daca ati fi fani adevarati ai acestui superbrand pe care eu il ador, ati sti ca uleiul de imortele se afla la baza gamelor antirid si antiimbatranire. Cu ocazia asta, mi-am amintit de draga mea crema cu protectie solara IMORTELLE Precious SPF 20, cu ulei esential de imortele, care netezea pielea ca nici o alta.

Ca veni vorba, stiati ca L'Occitane este in Romania de 12 ani?! Asta da reusita pe piata a unui brand, mai cu seama a unuia de lux. Mai cu seama, re╚Ťeaua L’Occitane num─âr─â 7 magazine dedicate (Bucure╚Öti, Cluj, Constan╚Ťa, Ia╚Öi), peste 30 spa╚Ťii special amenajate ├«n farmaciile Sensiblu din Bucure╚Öti, Timi╚Öoara, Arad, Oradea, Bra╚Öov, Ploie╚Öti, Pite╚Öti, Sinaia, Sibiu, Br─âila, Gala╚Ťi, Cluj, Tg Mure╚Ö, Baia Mare, Craiova, Constanta, plus magazinul online.

Fiecare ingredient folosit ├«n produsele L’Occitane spune o poveste sau evoc─â anumite amintiri, ├«nc├ónt├ónd sim╚Ťurile ╚Öi f─âc├ónd din rutina de frumuse╚Ťe un moment memorabil.

Cred ca v-ati prins ca imortelele sunt preferatele mele, da? ­č卭č卭čĺŤ


Insa, toate ingredientele L'Occitane sunt speciale, oferind o experien╚Ť─â unic─â. 
Cele mai cunoscute dintre acestea sunt: 

IMORTELELE – Sub soarele auriu al maquis-ului corsican se reg─âse╚Öte floarea care nu dispare niciodat─â ╚Öi ofer─â cele mai puternice propriet─â╚Ťi anti-├«mb─âtr├ónire.
 

UNTUL DE SHEA – Acest ingredient incredibil de versatil ajut─â la hidratarea corpului ╚Öi a m├óinilor, oferind ├«ngrijire delicat─â pentru piele.
 

VERBINA - Mirosul fericirii. Unii ├«l poart─â pe tot parcursul anului, ├«n timp ce al╚Ťii ├«l redescoper─â ├«n fiecare var─â ╚Öi se bucur─â de acest miros mirific de l─âm├óie.
 

MIGDALELE – Inspir├óndu-se din parfumul ╚Öi propriet─â╚Ťile sale excep╚Ťionale, L'Occitane a creat o gam─â delicioas─â de ├«ngrijire a corpului, pentru o piele ferm─â ╚Öi radiant─â.

LEV─éN╚ÜICA – Evoc├ónd amintiri ale vacan╚Ťelor petrecute ├«n Provence, aceast─â floare bogat─â, cu note superbe de albastru, are un miros relaxant ╚Öi plin de prospe╚Ťime.


De asemenea, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animal─â ╚Öi testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor ╚Öi a utilizat ingrediente certificate A.O.C. 

Aceast─â emblem─â indic─â faptul c─â ingredientele ce stau la baza ob╚Ťinerii produselor respective fac parte din culturi selec╚Ťionate ╚Öi reprezint─â o garan╚Ťie a calit─â╚Ťii constante ╚Öi superioare a produselor. 

 
12:01 / by / 0 Comments

Niciun comentariu:

Post Top Ad