miercuri, 15 iulie 2009

Cheeky Girls, pe tocuri la coada vacii

Le cunoasteti pe pitipoancele de la Cheeky Girls? Sunt romance, dar au cunoscut celebritatea in Anglia (ya right!), nu de alta dar noi nu am fi dat doi bani pe melodia aia jenanta a lor care i-a vrajit pe englezi. Una peste alta, gemenele au facut gramezi de bani de pe urma imbecililor care si-au rupt picioarele dantzuind pe niste versuri cu adevarat tembele. Cu riscul de a va oripila, iata si o mostra din celebra piesa "Touch my bum":
We are the cheeky girls

We are the cheeky girls

You are the cheeky boys

You are the cheeky boys

Come and join the cheeky club

This is what you want

Come and sing the cheeky song

Our cheeky song woo

Come and smile don’t be shy

Touch my bum this is life


Clipul o sa-l vedeti mai jos, daca aveti nervii suficient de tari :))

Asa! Sa trec la subiect! Ideea este ca gemenele au cam intrat intr-un con de umbra peste hotare, in speta in Anglia, acolo unde fan-clubul lor era cel mai puternic, mai ales dupa ce una dintre ele s-a si despartit de parlamentarul de 60 de ani sau ceva de genu' care le-a si propulsat in show-bizz. Pentru ca sa mananca si gura lor o paine :)) s-au intors prin Romanica si incearca sa faca un ban in patria natala mascarindu-se pe unde apuca. Au participat si la Dansez pentru tine (laudabila pretatia, trebuie sa recunoastem) si prin diverse alte emisiuni care le puneau intr-o lumina extrem de proasta, intarindu-se ideea ca, in afara de silicoane, pe la mansarda nu pot iesi cu nimic in evidenta.


Acum primesc un comunicat de la Pro Tv prin care sunt anuntata si rugata sa mediatizez emisiunea "Serviti, va rog!", despre care am mai vorbit noi zilele astea, cap de afis pentru urmatoarea editie fiind Cheeky Girls, Ionut Iftimoaie si Catalin "anonim" Morosanu (!?!)


Cu riscul de ma intinde pe cativa kilometri, va invit sa cititi prezentarea peripetiilor in care vor fi implicate pitipoancele...
"Desi sunt nevoite sa mearga pe pietre, sa coseasca, sa faca curatenie, sa zugraveasca, sa mulga vaca si sa gateasca, Monica si Gabriela Cheeky nu vor sa se dea jos de pe tocuri. Cochete si in cele mai neaose situatii, surorile au admis totusi ca in cotetul porcilor si in grajdul vacutei este mai bine sa fie incaltate in cizme de cauciuc. "


"Pusa sa vopseasca cotetul porcilor, Monica nu va refuza aceasta sarcina. Cu porcii la picioarele ei, muscand-o de degete, Monica isi va face datoria cu simtul raspunderii si zambetul pe buze, pentru ca in joc este de fapt bucuria unor copii si confortul clientilor pensiunii".


"Cu ochii in lacrimi, Gabriela va jumuli gaina din cap pana-n gherute si o va pregati pentru cina gustoasa pe care o merita clientii pensiunii. Si cu vaca Stela se imprieteneste Gabriela, mai ales ca trebuie sa o mulga, numai ca asta presupune sa imparta laptele cu vitelusul acesteia care-si cere drepturile. Ca sa poata comunica mai usor cu animalele, Gabriela l-a botezat pe vitelus “Monica”, ca pe sora ei, ca sa-i vina mai usor sa-i vorbeasca si sa-l convinga sa-i dea si ei acces la ugerul mamei lui".

Mai vreti??? Nu cred!!!! Ca sa va faceti o imagine completa despre Cheeky Girls, urmariti piesa!






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search