luni, 27 iulie 2009

Raluca Zenga, pe umele lui Ion Tiriac



Insarcinata in 6 luni, sotia antrenorului Walter Zenga nu-si poate pune pofta-n cui sub nici o forma. Recent intoarsa dintr-o "vacanta de sezlong" savurata pe plaja din Miami, alaturi de farmecatorul italian care-i este iubit, prieten, finantator, protector si cum mai vreti, Raluca a dat o fuga la Viena, pentru o calatorie de placere. Asa mai zic si eu viata! Fara griji, fara stres, sa traiesti intr-o vacanta continua! Pentru ca si-a propus ca papilele ei gustative sa testeze tot ce are Viena mai bun de oferit, blonda care va naste in curand o fetita, a intrat intr-un restarant frecventat de lumea buna din toate colturile planetei. Aici, pe peretele localului, atarna la loc de cinste o poza cu Ion Tiriac, cucerit si el de Tafelspitz (foto), specialitatea casei. Delicatesa este un soi de ciorba de vita, a carei zeama se mananca separat cu taietei, iar carnea cu cartofi la cuptor. Raluca nu a putut ramane nici ea deoparte in fata unei asemenea bijuterii culinare si a impartasit si cititorilor blogului sau, prima impresie, alaturi de poze edificatoare.








"Chiar daca vi s-ar parea un fel de mancare oarecum barbar, care nu se straduieste prea mult la capitolul aspect, generosul Tafelspitz are o lunga lista de afficionados. Printre celebritati de la Hollywood, grupuri rock de rasunet sau artisti de renume- in galeria starurilor imortalizate la restaurantul Plachutta am dat si de acest faimos domn:" si a postat o fotografie cu Ion Tiriac.




Dupa ce mai insira alte cateva bunatati care nu trebuie ratate odata ajuns in Viena, Raluca incheie apoteotic. "Nu stiu daca v-am trezit pofta si foame, cert e ca noi doua ne-am satisfacut pe saturate toate capriciile! La urma urmei, suntem cele mai importante din Univers!"

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search