joi, 20 august 2009

Ce tocuri poarta Victoria Beckham!!!


Nu cred ca am vazut vreodata o poza cu Victoria Beckham in care sa fie incaltata in altceva decat tocuri de 200 de centimetri (vorba vine:P) !!! Diva este absolut dependenta de pantofii cu toc foarte inalt si da impresia ca si papucii de baie au si ei tocuri de 15 cm. Si mie imi place sa port tocuri si da, este adevarat ca pe tocuri te simti mai interesanta, mai sexy, mai atragatoare... Dar, la sfarsitul zilei, cand nu-ti mai simti picioarele si talpile iti ard de durere, putin te mai intereseaza cat de sexy esti sau nu esti in slapi. In momentele alea abia astepti sa iti intinzi talpile si sa ti le relaxezi intr-o baie cu muuulta sare si spuma si iti juri ca niciodata nu vei mai pune asa ceva in picioarele tale. Si iti respecti promisiunea o zi, doua, o saptamana poate, in care degetele si talpile tale s-au relaxat in slapi sau sandale fara toc, in care te-ai simtit extrem de confortabil si in care nu ti-ai mai facut griji ca trebuie sa mergi 100 de metri pe jos...


Dar, vine si momentul in care iti dai seama ca rochita aia frumoasa pe care vrei o sa imbraci azi nu se potriveste sub nici o forma cu slapii de plaja si te uiti cu ingrijorare spre cutia cu tocuri... Iti verifici picioare, vezi ca bataturile s-au vindecat, degetele au scapat de senzatia aia de menghina si iti faci curaj sa incalti sandalele frumoase, dar cu tocuri extrem de inalte si incomode. Te simti bine in primele...10 minute? Da, cam asa! Dar, mai apoi...incepe cosmarul si urasti de-a dreptul nenorocitele alea de sandale...si abia astepti sa ajungi acasa si...din nou iti juri ca nu te vei mai incalta cu ele....si tot asa.



Ceea ce vroiam sa spun este ca, si poate ca multe dintre dumneavoastra imi veti da dreptate, in cele mai multe dintre cazuri, TOCURILE SUNT UN CHIN. Poate ca nu sunt eu suficient de domnisoara :) si nu stiu sa le port, cu toate ca am muuulte perechi de pantofi/sandale/cizme cu toc pentru ca le iubesc, dar mi s-a intamplat sa si plang de durere din cauza lor.

Una peste alta, nu am purtat niciodata tocuri atat de inalte precum cele adorate de Victoria Beckham si uimirea mea este cu atat mai mare cu cat ea numai in asa ceva se incalta. Este adevarat ca nici nu circula foarte mult "per pedes", dar cand esti cocotata pe catalige de 20 de cm, nici nu ai nevoie sa faci foarte multi pasi.


Unele femei poarta tocuri pentru ca sunt complexate de inaltime, altele pentru ca le fac sa para mai slabe, iar cele mai multe dintre noi, pentru ca aratam bine, suntem mai elegante :)



Victoria Beckham nu este nici piticot, nu trebuie sa-si subtieze nici silueta si oricum ar arata bine in orice. Este o femeie foarte ingrijita, extrem de cocheta, mereu la moda, intotdeauna impecabila! Mie personal imi place foarte mult cum se imbraca, cum se piaptana, cum se accesorizeaza.. o consider perfecta!


Voi ce spuneti? Suntenti dependente de tocuri? Va descurcati bine la inaltime?:)



Anonim spunea...

pfffff eu iubesc tocurile..chiar sambata trecuta am iesit si mi am pus tocuri de 15 cm :))))..si spre sfarsitul serii abia asteptam sa ajung in pat:X sa ma relaxez si chiar am zis k weekendul viitor nu imi mai iau tocuri :))..cred..sa vedem ce se mai intampla pana atunci :))..sigur ma voi razgandi..:*

Anonim spunea...

super tare

A-Z spunea...

Eu nu pot trai fara tocuri. M-am cocotat pe tocuri din ce in ce mai mari si nu mi se mai par un chin. Adevarul este ca pantofii cu toc imi fac picioarele mai lungi si ador lucrul acesta. In concluzie: Iubesc tocurile si am doar vreo 2 perechi de balerini si restul absolut orice cu toc. Atunci cand vreau sa ma relaxez, imi iau pantofi cu talpa...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search