miercuri, 28 octombrie 2009

Crisan isi ameninta fosta sotie



Dupa ce-si alunga din casa fosta sotie cu tot cu cei doi copii minori, pe motiv ca "este prea mare o vila pentru ei", Catalin Crisan se trezeste parinte iubitor. Acum o ameninta pe Lucia ca o taraste prin tribunale daca nu-l va lasa sa-si vada copiii la orice ora din zi sau din noapte. Ce tupeu pe capul lui!! Da, sunt de acord ca un tata are dreptul de a-si vedea copiii, dar cum ramane cu dreptul copiiilor de a ramane in casa in care au locuit din prima zi de viata? Oare ce explicatie le-a dat Crisan cand le-a spus sa-si stranga jucariile? Poate ca nu ar trebui sa-l trag eu la raspundere pentru ca nu stiu ce a fost in casa lor si cine a fost de vina, dar cred ca daca tot ai avut egoismul de a aduce pe lume doi copii, poti macar sa-i faci fericiti si sa incerci tot ce e omeneste posibil sa tii familia unita.

Atunci cand sunt doi copii mici la mijloc nu cred ca mai este loc de orgolii si mandrii nejustificate! De ce spun asta? pentru ca (h)artistul a avut nerusinarea sa afirme ca "daca Lucia mi-ar fi spus intr-un an de zile de cand am luat decizia sa divortam, ca ei ii pare rau si ca nu vrea sa ne despartim, nu as fi divortat!". Pai, de ce nu ai intrebat-o tu, mai cantaretule, daca asa isi doreste? De ce nu ati avut un dialog? In acelasi timp, Lucia spune ca ea plangea noaptea pe ascuns si ca a suferit extrem de mult in ultimul an! Pai daca a plans si a suferit, inseamna ca regreta despartirea. Inseamna ca nu e ceea ce-si doreste! Pai, in acest caz, fostii soti Crisan au divortat degeaba: fiecare dintre ei isi dorea o continuare a casniciei, numai ca nu au stiut sa comunice acest lucru unul celuilalt. Aiurea... Sa ajungi la divort, iar mai apoi sa plangi prin emisiuni...sa-ti exprimi regretele in fata unor straini, numai in fata celui care trebuia sa auda acest lucru, nu!

Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud ca se impaca peste o luna, doua, sase, noua. M-as bucura sa aud asta, numai ca, pana cand ei ajung sa aiba un dialog si sa stabileasca omeneste ce simt unul pentru celalalt, copiii sufera, iar acest lucru nu mai poate fi niciodata remediat.
Crisan despre Lucia: "Daca nu ma lasa sa-mi vad copiii cand vreau eu, o dau in judecata. Poate sa considere asta o amenintare!" ...Ce urat!!! "Parintii mei nu au placut-o niciodata pe Lucia, inca de acum 20 de ani cand au cunoscut-o!". ...Si mai urat!!!

Inteleg ca esti vedeta si ca iti place sa apari la televizor, dar abtine-te sa faci asemenea declaratii despre persoana cu care ai trait 20 de ani sub acelasi acoperis. Fereste-te sa auda copiii tai asemenea discutii, sa constientizeze razboiul in care se afla parintii lor...
Zuza O spunea...

Vai, ce porc ordinar!!!! Cum mai sa spuna asa despre femeia cu care atrait atata amar de vreme?!?!?!?

victoria spunea...

Mie mi se pare foarte finuta doamna Lucia, pe cand el pare, sau chiar e, un badaran. Cred ca nu ar trebui sa vorbeasca asa nici in fata prietenilor, necum la tv. Oare el nu se gandeste ca, poate, copiii lui se uita chiar in acel moment la tv? Sau poate ca nu ii pasa? Mda, "vedeta" de carton.

adriana spunea...

Se stie ca Lucia e doctorita, deci are un venit stabil. Eu nu inteleg care sunt veniturile lui si din ce ar putea el sa-si intretina copiii daca cumva o da in judecata si daca cumva ar castiga custodia, cred ca e ceva ce imi scapa .......... totusi el din ce traieste???

Butterfly spunea...

Eu sunt aproape sigura ca se vor impaca, cred ca sunt amandoi orgoliosi si nici macar nu au discutat problema calm, cred ca amandoi regreta.

Zuzele spunea...

si eu cred asta, butterfly! d-aia am spus ca ar fi fost mai bine sa discute inainte si sa-si spuna ce au pe suflet unul altuia, decat sa implice copiii intr-o treaba asa urata si mai apoi sa-si dea seama ca au gresit

Zuzele spunea...

si eu cred asta, butterfly! d-aia am spus ca ar fi fost mai bine sa discute inainte si sa-si spuna ce au pe suflet unul altuia, decat sa implice copiii intr-o treaba asa urata si mai apoi sa-si dea seama ca au gresit

Zicolorata spunea...

Se impaca sau nu, copiii nu vor uita niciodata aceste clipe. Si mai ales declaratiile prin care parintii lor se acuza reciproc. Mare pacat...

Anonim spunea...

Pai, in afara de "vorbeste marea"..., ce naiba a mai cantat?
Un mitocan si un maimutoi, care isi pune copiii intr o situatie penibila si neplacuta.
Doamna Lucia e mult prea doamna ptr el. Auzi, n au placut o parintii!!
Daca si ei sunt ca tine, atunci asta explica tot.
Pff...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search