duminică, 11 octombrie 2009

De ce sunt pitzipoancele atat de pitzipoance?





Acum cateva zile ma intorceam acasa cu celebrul tramvai 41. Bucuroasa ca am prins un loc liber, mi-am pus castile de la MP3 in urechi, am deschis un ziar, ca tot omul …. La un moment dat, in ciuda faptului ca muzica urla destul de tare in urechile mele, aud o voce de fata: “Da fa, e misto e la liceu. E super tare! Mai misto decat la generala de o mie de ori!”. Repet, eu ascultam muzica si auzeam vocea de fata ca si cum mi-ar fi urlat in urechi.

Cand colo, o fata de vreo 15 ani, frumoasa foc, bruneta si mignona, vorbea la telefon. Din cate am inteles atat eu cat si toata lumea din tramvai, vorbea cu sora ei. Mai, dar vorbea atat de tare, dar atat de lejer si de destins in acelasi timp…..

Hai mai intai sa v-o descriu pe fetiscana: o fata cam la 1.65 inaltime, cu un par negru pana la fund, cu un ten de bebelus, cu niste ochi mari si negri, nas mic si putin carn a la Catherine Zeta Jones. Superba! De fapt ar fi fost superba daca nu s-ar fi impopotanat in ultimul hal.

La aspectul ei care daca ar fi fost natural ar fi fost extrem de placut, pustoaica reusise sa strice absolut tot: parul il vopsise negru ca de papusa, in cap purta o sapca argintie sclipitoare de nu te puteai uita la ea de frica sa nu-ti ia ochii, avea unghii false roz de doi metri lungime, deasupra buzei isi pusese un cercel pe post de alunita, era machiata ffff strident, purta blugi den penguin, cu turul pana la genunchi, in picioare avea niste tenisi la fel de sclipiciosi ca si sapca, iar de brat ii atarna o geanta din plus roz. Bleachhhhh!!!! Ziceai ca-i sorcova.

Acum ca v-am descris-o, sa va povestesc si ce vorbea la telefon cu sora ei. “Fa, cum ti-am zis, e super marfa la liceu. E mai misto decat la generala de o mie de ori. Plus ca uite, azi nu am fost la nicio ora, am stat la Dan toata dimineata si ne-am tras-o. Da, fa, e bun rau de tot asta. Bun rau!! Tu ce mai faci fai sora-meo? Esti bine? ….. Cum? Te-au luat toata noaptea? Cati? Ah, doi tipi? Si toata noaptea? …Pai si cat ti-au dat fai pentru o noapte intreaga? …300 de euro???? Wow! Pai vreau si eu asa. ………Pai sa-mi zici fa sorumeao si mie cand o mai fi ca ma bag si eu. Trei sute de euro, mama ce marfa!!! ……Fa, in rest ce sa mai spun? Ti-am zis, toata ziua am ars-o pe la Dan, acum ma duc acasa ca ma suna disperata aia de mama ca de ce intarzii. Fa, daca nu ma dispera, nu ma lasa mai tarziu de 11 afara. Da, fa, e naspa rau de tot!!! ….. Asa, ok. Hai ca tre sa cobor si eu acum….. Te pup fa-i sora-meo, te iubesc! Hai, pa!”
Anonim spunea...

Mi se pare cam inflorita povestea asta.300 euro? Poate 30 euro.Ca aici in Madrid alearga curvele dupa barbati ca disperatele si striga pretul de 30 de euro maxim.Daca ati vedea centrul madridului metro Sol,Gran Via,cum alearga curvele dupa barbati pe strada , iar ei se feresc si incearca sa scape de ele luand-o la fuga.Ma doare burta de atata ras numai cand imi aduc aminte cum o luau barbatii la fuga sa scape de ele.Pacat ca nu am filmat.

Zuzele spunea...

@Anonim: Din pacate, aceasta relatare nu este absolut deloc inflorita! Cine stie ce sora avea pitzi din tramvai??? O fi Curvette :))

samara spunea...

Zuzelor,poate ca nu era chiar sora-sa,ca pitzipoancele astea asa vorbesc intre ele..si se mai poarta sa vorbesti cu "fa" pe post de alint,in loc de "draga",probabil esti mai cool asa:))..

Anonim spunea...

Lăsaţi ideea că e sora ei sau nu, nu asta conteaza, dacă fetele sunt surori, ci conversaţia in sine!

Doamne, fereste! Noi la 15 ani... ne infioram când ne gândeam la primul sărut.

Dar asta nu inseamna că şi copii de acuma trebe să fie ca noi.

Radu spunea...

Dar ce poza ridicola ati pus la aceasta postare ! Reflecta calitatea blogului, fara suparare !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search