marți, 13 octombrie 2009

Cum pot ajunge doua pitzipoance dive de carton? Fac o poza cu Mutu!



De vreo saptamana sunta asasinata in ziarul Libertatea si la televizor, in special la Pro Tv, cu aventurile nocturne ale lui Adi Mutu din ultima saptamana. Recunosc ca sunt o mare iubitoare a fotbalului si ca il urasc pe Mutu de moarte pentru viata extrasportiva care a afectat de foarte multe ori meciul echipei naţionale, dar las la o parte acest aspect şi vreau să intru mai în amănunt în ceea ce priveşte ştirile din ultimele zile. Păi cum arăta ştirea defapt? Că Adi Mutu, împreună cu Cristea au petrecut până pe la 4 dimineata cu două dudui. Aşa, da, foarte grav pentru un fotbalist care pretinde că face performanţă! Ceea ce mă enervează pe mine cel mai tare e că nişte oameni puşi de cele două au făcut pozele, şi nu paparazzi de la Libertatea, sau nişte oameni care se aflau la vreo masă vecină.


Mai exact, două paparude despre care nu am auzit niciodată în viaţa mea, au avut „norocul“ de a sta la aceeaşi masă cu „Briliantul“ şi ce şi-or fi zis ele două: „Hai fată să devenim şi noi celebre! Să sunăm pe cineva să vină să ne facă poze!“. Asta au şi făcut. A doua zi au apărut în ziar poze cu cei doi fotbalişti şi cu două necunoscute. Da, necunoscute. Ce? Voi când le-aţi văzut pe cele două aţi ştiut cine sunt? Nu cred. Nici noi. Dar ziariştii de la Libertatea aveau, deja, CV-urile celor două. De la cine oare le-or fi avut?!?!?! De la ele!!!! Şi am aflat că pe blondă o cheamă Cristina Ţintilă şi că este UN CELEBRU MANECHIN INTERNAŢIONAL!!! (No comment), iar pe brunetă o cheamă Alina Ghidarcea şi că a cântat într-o „faimoasă“ trupă – „Oops“.

Apoi, zile la rând cele două paparude au apărut în ziare, cu poveştile vieţilor lor, cu destăinuri, ne-au povestit cum a băut Mutu…..Şmechere, nu?

Păi cunoştinţa mea despre care v-am povestit mai demult că a făcut sex cu Mutu, ar fi trebuit să apară în Daily Mail, nu? Altă „şmecheră“ şi aia …..

Uite de asta mor eu de nervi. Că în ţara asta sunt promovate numai non-valorile, numai nulităţile şi divele de carton!
yoana spunea...

:))) hai fai pisi sa ne pozam cu mutu...:)) de fapt cred ca asa a sunat...si eu sunt manechin in biroul de la social al ziarului...:))) marechinuita international eventual e asta...pitzi de dorobanti

Zuzele spunea...

@Ioana: Da, ai dreptate! Poate nici nu au stat la masa cu Mutu si doar si-au facut poze :)))))

DCTiron spunea...

Nu sunt fană Mutu, dar mă îndoiesc nespus de mult că ar sta la masă cu două chestii dintr-astea, măcar de frica socrului s-ar păzi :)))

Butterfly spunea...

Da, si eu sunt oripilata de "Patzachinele" astea si de faptul ca ziarle le fac celebre, ma enerveaza ca am ajuns sa citesc in ziar ce mai face fostul sofer al Monicai Columbeanu, ma enerveaza ca o vad pe paparuda aia pe care a agatat-o Columbeanu prin club, ma enerveaza toate subiectele astea si abia astept sa treaca "trendul" asta pentru ca imi toaca nervii :D

Zuzele spunea...

Cum Dana "chestii"? Ca doar una dintre ele este manechin international!! :)))))

Zuzele spunea...

@Butterfly: Ah, baremi de pitzipoanca lui Columbeanu nu vreau sa amintesc nici macar pe blog de teama sa nu o fac cunoscuta!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search