marți, 27 octombrie 2009

A divortat Enache! Sotia si amanta au fost foarte bune prietene!!!


Pe asta chiar ca nu o stiam: Iuliana Marciuc (amanta) si Corina Enache (sotia), femeile lui Adrian Enache din ultimii 14 ani, au fost foarte bune prietene. De altfel, chiar asa a si cunoscut-o cantaretul pe Iuliana, chiar prin intermediul sotiei sale. Cam trist, nu? Poate ca asa a fost sa fie, poate ca Marciuc este adevarata jumatate a lui Adrian, poate ca si fosta lui sotie isi va gasi adevarata jumatate si poate ca asa trebuia sa se intample pentru ca lucrurile sa fie puse in ordine. Fara indoiala ca exista multa suferinta in viata lor. Mi-e greu sa cred ca rupi o casnicie de 19 ani si nu te doare sufletul...  Astazi, pe la ora 13.00 a  reusit si Enache sa divorteze in numai 15 minute. S-a prezentat la tribunal cu zambetul pe buze, la fel si sotia sa... Cu toate ca, zambetul sotiei parea sa mascheze de fapt o lacrima. Mie mi-a dat impresia ca incerca din rasputeri sa zambeasca, dar in fond o podidea plansul..

Nu stiam ca femeile au fost bune prietene si nu stiam ca fiica lui Enache o considera pe Iuliana Marciuc o a doua mama... Deconspiratorul este Catalin Dancu, avocatul cantaretului :)
Ce nu mi-a placut a fost declaratia lui Temisan de la Happy Hour. S-a trezit povestind o intamplare care o are in prim plan pe micuta Diana Enache, fetita spunand in gura mare de fata cu tatal si mama ei ca are nevoie de trei rochii....una pentru X, alta pentru Y si a treia pentru "nunta lui tati, ca poate se insoara si el odata!". Temisan considera asta o dovada de maturitate si o dorinta a Dianei ca tatal ei sa se insoare cu Marciuc. Pe mine nu m-a facut sa rad declaratia copilului si nici nu cred ca a fost vorba despre asa ceva. Cred ca situatia este foarte grava, cred ca avem in fata un copil traumatizat de stirile aparute in ziare despre tatal sau care se pupa de zor cu alta femeie decat mama ei, cred este vorba despre revolta unui copil care vrea ca tatal ei sa dispara odata din viata ei. Mi se pare trist ca un copil a ajuns sa gandeasca una ca asta, sa spere ca tatal lui sa se insoare cu femeia care tot spune pe la TV ca il iubeste si sa stie ca are un frate care nu are aceeasi mama ca si el.

Mi se pare inuman ce a facut Enache in ultimii 14 ani, si nu numai ca si-a batut joc de sufletul sotiei sale, dar a implicat si un copil care acum e fericit ca pleaca tasu din casa.
Butterfly spunea...

A facut pentru ca i s-a permis, sotia l-a acceptat cu amanta si amanta cu sotie, e greu sa renunti la o casnicie, dar si sa stai sa suferi, toti trei au acceptat situatia, desigur cel mai vinovat a fost el pentru ca nu s-a hotarat in ce parte sa se duca, sunt sigura ca au fost ani grei pentru toti cei implicati, si ma mira faptul ca s-a hotarat in sfarsit...

Zuzele spunea...

Eu daca as fi in locul Iulianei Marciuc i-as da cu flit lui Enache si mi-as vedea linistita de viata mea fara el, in ciuda faptului la mijloc este un copil.
Mai, asta e un afemeiat notoriu! Il cunosc foarte bine si am primit pana si eu nenumarate avansuri de la el!

Butterfly spunea...

da, asa ar trebui sa ii faca, dar nu cred ca o lasa inima sa faca asta, daca a acceptat ea totul atatia ani clar il iubeste si il accepta asa cum e

Zuzele spunea...

da, il iubeste ca o fraiera!!!Asa suntem noi femeile! Ne credem destepte si cedam in fata barbatilor :(

SoSheSays spunea...

Nu stiu cine iubeste pe cine dar sincer...faptul ca marciuc era prietena cu sotia lui enache mi se pare GROAZNIC o bataie de joc macar isi alegea si el pe altcineva...dar asa se intampla de multe ori!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search