luni, 21 decembrie 2009

Actrita Brittany Murphy a murit la 32 de ani!

Actrita americana Brittany Murphy a decedat duminica in urma unui atac de cord, informeaza site-ul TMZ.com. Actrita, in varsta de 32 de ani, a fost gasita in stare de inconstienta de catre mama sa, iar paramedicii care s-au deplasat la fata locului nu au mai putut s-o readuca la viata.

Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat pentru TMZ ca in jurul orei locale 8:00 la serviciul de urgenta s-a primit un telefon din casa sotului actritei, Simon Monjack.

Brittany a fost gasita prabusita in dus de catre mama sa, Sharon Murphy. Echipajul de interventie care s-a deplasat la fata locului a aplicat manevre de resuscitare, dar fara succes.

Tanara a fost dusa la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde medicii au pronuntat decesul la ora locala 10:04.

TMZ anunta ca Departamentul de Politie din Los Angeles va lansa o investigatie pentru e determina imprejurarile decesului.

"In aceste momente pline de tristete, familia isi doreste sa multumeasca tutror pentru sustinere si dreagoastea aratata. Este dorinta lor ca intimitatea familiei sa fie respectata", a declarat purtatorul de cuvant al actritei.


Brittany Murphy a jucat in numeroase productii Hollywood-iene printre care "Clueless", "8 Mile", "Girl, Interrupted", "Happy Feet", "Sin City", "Just Married" sau "Don't Say a Word".
Diana spunea...

Nu mi-a venit sa cred... O adoram... Am vazut vreo 4 filme cu ea. Am devenit fana melodiei "End of the World" a lui Skeeter Davis de cand am vazut-o pe Brittany ascultand-o obsesiv in Girl, Interrupted :(
Ar trebui sa invatam ceva din povestea ei si anume sa avem grija de sanatatea noastra fiindca din pacate chiar si cand suntem tineri, frumosi si avem totul,soarta poate fi ingrata... Cine stie cum de a ajuns sa sufere de inima :(
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!

Butterfly spunea...

Vai ce imi placea de ea, ce pacat :(, ce tanara si frumoasa era, imi pare foarte rau
Ce an trist si urat, abia astept sa se termine :(.

Zuzele spunea...

da, fetelor! si mie imi placea mult de tot de ea! :( mare pacat! Dumnezeu sa o odihneasca!

ionela spunea...

saraca de ea :((

Zicolorata spunea...

Dumnezeule, nu pot sa cred! Imi placea fff mult de ea... am vazut-o in Little black book si in alte cateva filme si tare mi-a placut de ea. Dumnezeu sa o odihneasca!! Era se varsta mea...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search