sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Badea: O iubesc pe Carmen si vreau sa ma insor cu ea, dar m-a refuzat!


Pentru prima data in viata lui, Mircea Badea a vorbit despre Carmen Bruma, iubita lui de cand lumea si pamantul. Multi nici nu au stiut pana de curand ca ei au o relatie pentru ca foarte rar s-au afisat impreuna, multi au crezut ca s-au despartit si chiar mai multi au dat ca sigura o casatorie intre ei. Iata ca, provocat de Mihai Gadea, Badea a recunoscut la Sinteza Zilei ca a cerut-o de nevasta pe Bruma, insa a fost refuzat. Perseverent si indragostit lulea de "topmodela", Mircea nu se da batut cu una cu doua si crede ca data viitoare va avea mai mult succes cand va pune marea intrebare:


"Casatoria tine de statut, asa stiu femeile din educatia lor, de la mamica, de la matusa, de la colega de serviciu. O iubesc pe Carmen, insa toate femeile se marita pentru ca trebuie sa bifeze: sa ma imbrac in rochie de mireasa, sa arunc buchetul si tot asa. Pe Carmen toata lumea o intreaba: de ce nu te mariti, nu te ia Badea de nevasta? Nu mai poate, cedeaza psihic, o ia la fuga, din cauza obsesiei mediului. Am cerut-o si m-a refuzat. O sa mai incerc, poate ma accepta." 
Butterfly spunea...

Pe langa asta, Gadea l-a fortat pe Badita sa spuna la tv ca o iubeste pe Carmen...ce-am mai ras...ce caraghios e el cand trebuie sa isi exprime public lucruri personale :))

Blair spunea...

are silicoane nesimtita?:)))

Sictireli spunea...

Baaaiii, ce bine-mi pare ca Badea isi iubeste ... iubita. Nu-i doar o bruma de iubire sa fie intre ei. E dragoste beton armat. tare ca fierul ite ca otelul. Acum pot sa ma duc sa ma sinucid linistit. Asadar, Badea o iubeste pe Bruma. Asta, da, stire, fratica!!!! Acum chiar ca ne-am scos. Daca si Badea este capabil de iubire, inseamna ca mai avem o sansa. Darga Diva de Carton, de data asta ai nimerit-o la marele fix cu divele din televizie.

Zuzele spunea...

Da, are silicoane, desi inca nu a rescunoscut! Da, se vede de la o posta ca este purtatoare de silicon, nu?:)

Butterfly spunea...

Haide ma ca sunteti rele, nu cred ca e siliconata, ar accepta badea sa puna mana pe silicoane? nu cred ca ar mai fi iubit-o :D

Zuzele spunea...

Fluturas, are silicoane sigur! Acum cativa ani a fost propusa imaginea unui salon de chirurgie estetica. Tot ce trebuia sa faca topmodela era sa-si puna silicoane. Problema a ramas in coada de peste si nimeni n-a mai scris apoi daca s-a concretizat sau nu afacerea. Ideea e ca sanii lui Carmen sunt vizibil mariti si un renumit estetician, privind pozele lui Carmen a concluzionat ca are silicoane.
Cred ca Badea ar iubi-o si daca ar avea parul verde :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search