vineri, 28 mai 2010

Andreea Balan, Lesko si Anda Adam ascultati aici!

Inainte de a va numi, cu nerusinare, cantarete, poate ca ar trebui sa aplecati urechea la copiii astia care v-ar face de rusine oricand, la orice ora, pe orice vreme, fie ea calda sau rece in eventualitatea unui concert live. Nici macar nu cred ca ati avea tupeul sa duceti microfonul la gura de teama sa nu plecati cu oua in freza. Cu siguranta ati invoca o raceala sau un guturai! Lista din titlu este simbolica pentru ca exemplele de pupeze cantacioase este lunga. Ar trebui mai bine sa spun cine ar face fata unui concert live ca la carte si nu behaielile cu care ne-ati obisnuit si pentru care luati multi bani. Va cumparati Vuittoane si pozati sexy, insa sunteti vax pe scena, cantaretele lu' peste prajit!









Unknown spunea...

Incredibila pustoaica!! Am citit de ea pe wikipedia acum. Nu am auzit pana acum de Charice, dar este formidabila!

Multumesc ca ai descoperit-o pentru mine!

Zuzele spunea...

Cu mare placere, Silvia! :)

Mirela Niculai spunea...

O stiu de ceva vreme pe Charice.. are o voce superba :)

Virginia spunea...

A beneficiat si de ajutorul lui Oprah. Ea are talent, dar a fost descoperita intr-o emisiune de-a lui Oprah care a ajutat-o enorm. Oprah a pus-o in legatura cu agenti si alte persoane din media. Chiar cu Celine Dion, care e idolul fetei.

Zuzele spunea...

Virginia, pe Anna Lesko o poti duce si in emisiune cu Obama si degeaba :P

Virginia spunea...

Oh, nici nu le pot compara. Doar ca poate nu ar fi avut parte de mediatizare daca nu ar fi fost Oprah. Daca-mi amintesc bine, echipa ei au gasit un cantec de-al fetei pe internet, si au invitat-o sa cante la un concurs in emisiunea lui Oprah. Fata a castigat. Dupa ceva timp, Oprah a avut o emisiune unde au invitat-o pe fata care a vorbit despre schimbarile din viata ei. A plecat din Filipine dar si-a ajutat mult rudele care au ramas acolo. E o poveste emotionanta si ma bucur pentru ea ca are succes. Cand a devenit cunoscuta prima data era mult mai tanara. Un copil. Bravo ei.

SoSheSays spunea...

Perfect de acord cu tine.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search