joi, 13 mai 2010

Dani este inca iu(bitul) Mihaelei !

Aparusera niste zvonuri ca Mihaela ar fi rupt prietenia cu Dani, ca fiecare isi vede de viata lui acum si nici vorba de vreo insuratoare la mijloc. N-am crezut niciodata treaba asta, desigur, dar mergeam si eu cu gloata si am luat subiectul asa cum a fost el raspandit. Faptul ca Mihaela a declarat printr-o revista ca nu vrea sa mai vorbeasca despre Dani a fost tradus printr-o despartire. Tabloidele, ce sa le faci...
Dimineata la "Razvan si Dani" a intrat in direct de la Cannes Mihaela Radulescu, in rolul unui corespondent special care sa-i tina la curent cu noutatile Festivalului de Film. A fost foarte dragut pentru ca Dani s-a luminat la fata cand i-a auzit vocea, iar Michelle i-a spus: "Da, iu (bitule) ...Da, Dani!". :)


Doar Libertate spunea...

Dragă, vezi că titlul articolului este pe fond negru şi nu se vede şi bagi lumea în ceaţă :)

cine este iubitul Mihaelei? cum cine? Eu am auzit că Marian Dîrţă. :)

Zuzele spunea...

Stiu Petrisor! :((( Nu stiu ce sa-i fac! A aparut banda aia neagra sus si nu stiu cum s-o fac sa dispara! Ma enerveaza la culme. Poate ai tu vreo idee, te rooog!

Butterfly spunea...

Am vazut si eu faza cand a intrat Miha in direct la Neatza, dar mi s-a parut totusi ca a cam facut-o intentionat, se simte oare diva nebagata in seama? Oricum ce drac de relatie e si asta?
Ai putea sa schimbi culoarea textului de la titlul postarii, in Alb de exemplu

Zuzele spunea...

Pai stiu, Fluturas! Se poate schimba, numai ca ramane asa si, mai jos n-o sa se vada nimic!:(( Nu stiu de unde dracu a aparut banda aia neagra sus. Habar n-am cum s-o scot de acolo!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search