miercuri, 23 iunie 2010

Exclusiv! Beyonce a venit in România pe ascuns

Recent am fost la o masa cu niste oameni importanti si destepti. La un moment dat vorbeam despre cauze sociale, despre copii si, la un moment dat, un domn de la masa ne-a spus ca, in iarna, Beyonce a venit in Romania, la Cluj, ca sa viziteze o fundatie a unor copii care au invins cancerul. „Nu a stiut absolut nimeni, ziare sau televiziuni. Nu s-a facut niciun pic de valva”, mi-a spus domul care a fost unul dintre reprezentantii sponsorilor care au adus-o pe diva in Romania pentru a doua oara.


Beyonce ii mai vizitase pe copilasi si cand a venit prima data in tara noastra, cand a concertat la Cluj. Copiilor le-a placut atat de mult de ea, incat familia care se ocupa de fundatie (un domn iranian, milionar in euro, impreuna cu sotia sa originara din Ungaria) s-au decis sa le faca o surpriza copiilor.

Daca atunci cand a venit sa concerteze in Romania, Beyonce a facut niste fitze de zile mari, cum ar fi ca s-a cazat la Bucuresti, in tot Hotelul Carol, pe motiv ca in Cluj nu i-a placut niciun spatiu de cazare, samd, de data aceasta s-a comportat ca un om absolut normal si nu a avut nicio pretentie de mare diva.

Vazand ca surpriza i-a bucurat atat de mult pe copilasi, oamenii cu suflet mare care se ocupa de fundatie s-au gandit sa-l aduca special pentru ei si pe faimosul si dragutul bucatar Jamie Oliver. L-au contactat si, din pacate, Jamie nu poate veni in tara noastra prea curand deoarece ARE AGENDA OCUPATA PENTRU URMATORII 2 ANI!!!!
Anonim spunea...

ce??????????????????? e pe bune????

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search