luni, 28 iunie 2010

Cat de slaba este Adelina Chivu, gravida in 5 luni!!

Nu a fost niciodata grasa, insa Adelina pare acum anorexica, desi este insarcinata in cinci luni. Spune ca nu tine regim si chiar mananca fast-food la miezul noptii, insa caloriile se topesc ca prim minune. O credeti?


Sursa foto: The One
Anonim spunea...

arata bine"in persoana",intr-adevar..insaaaaa,aici sunt convinsa k este photoshopata!!!!!!!!!!!si chiar ma intreb de ce trebuie sa se exagereze atat,mai ales k ea nu are nevoie(parerea mea):)xoxocei--

Zuza O spunea...

Nu pot sa creed asa ceva!!!! Eu sunt insarcinata in 4,5 luni si ai vazut doar ce burta am deja!!! Ori are ceva, ori pozele sunt facute acum multa vreme, ori forografiile sunt pfotoshopate rau de tot....

Mirela Niculai spunea...

da.. au exagerat astia cu prelucrarea.. doar se stie ca e insarcinata.. oricum ea arata foarte bine si fara retusuri exagerate.. daca era model si nu era insarcinata putea sa fie asta realitatea, dar in cazul de fata nu prea cred..

Raluca Octavia spunea...

Au fotosofatooooo, rau de toT!
Bravooo, Zuza O! Asta da stire!

Anonim spunea...

Eu chiar nu inteleg care e problema si daca ar fi asa slaba. eu nu m-am ingrasat decat 6 kg in timpul sarcinii si dupa ce am nascut am am avut cu un kg mai putin decat inainte sa raman insarcinata. Deci.... exista femei care vomeaza tot timpul sarcinii nu numai in primul trimestru si n-au pofte de shaorma si mac. am prietene care s-au facut de 80 de kg dar erau tot cu mancarea dupa ele. Oricum pt majoritatea, sarcina e o scuza ca sa se indoape. nu trebuie sa mananci cat 2 ci pentru 2 persoane, implicit mai sanatos fara atatea e-uri si prajeli si zahar. Daca ar manca sanatos gravidele nu s-ar ingrasa in halul in care se ingrasa cam toate. Pozele arata retusate dar daca asa arata ea in 5 luni eu o felicit.

Sabina spunea...

@ Anonim - in foarte multe cazuri "halul in care se ingrasa unele" este rezultatul sarcinii prin transformarile la niv hormonal ce au loc in organism, deci pot foarte bine sa se hraneasca numai cu aer si sa se faca de doua ori mai mari.

Poza este lucrata, desi AC nu mai avea nevoie, chiar arata bine.

A-propos de poze lucrate: vazut-ati pozele cu Xonia? Super voce, talentata, nimic de zis, dar au lucrat aia pozele cu ea in disperare, fara limite. Taman ce--i vazuram sunculitele si copanelele la Razvan si Dani, nu-i chiar durdulie fata, e normala, dar din pozele retusate cu nesimtire (zic cu nesimtire pentru ca artistii photoshopului chiar cred ca avem orbul gainilor sau ceva), zici ca-i Kate Moss: aschie.

Anonim spunea...

Pozele sunt facute acum 2 saptamani,deci ..Cand s-a maritat mai avea putin rochia si pocnea pe ea si era insarcinata doar intr-o luna,iar acum arata cum arata.Nu stiu ce sa zic in legatura cu ea,dar cunosc cateva fete care nu s-au ingrasat prea mult in timpul sarcinii si nici nu au facut sport.Cred ca e ceva hormonal.Mi se pare foarte schimbata la fata in pozele astea,nu-mi place deloc.Ador pozele paparazzi cu orice fel de persoana publica pentru ca sunt naturale.Am si eu o intrebare cine sunt zuzele?:)va citesc blogul de ceva timp si as fi curioasa sa stiu cine sunteti.Felicitari pt cum comentati unele stiri,ma binedispuneti instant.

Oana spunea...

Eu am mancat normal (nu orice, oricat, oricand), am luat 13 kg in timpul sarcinii (bebe a avut 4 si ceva), cand am iesit din maternitate mai aveam doua in plus, iar acum (dupa un an de la marele eveniment), am cu doua kg in minus fata de greutatea de dinainte de sarcina...Desigur, toata viata mea am fost o scobitoare (50 kg)si plimbarile luuungi cu fiu-miu isi spun cuvantul:)
Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara!...si dormi cat poti ca dupa aia o sa tanjesti dupa asa ceva....

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search