joi, 10 iunie 2010

Am ceva in comun cu Paris Hilton si Heidi Klum: Havaianas Flip Flops !

Nu stiu altii cum sunt, insa eu abia astept sa rasara primele raze de soare sa ma pot incalta in sandale. Cred ca sunt prima care incalta slapii inca din aprilie daca e caldut afara si deja m-am obisnuit cu privirile dezaprobatoare ale celor din jur care inca mai poarta cizmele de iarna cand eu imi arat pedichiura in sandale decupate. Nu pantofi, ci sandalute in trei barete, preferatele mele. Nici nu cred sa fi incaltat pantofi anul asta pentru ca am trecut direct la incaltarile de vara si ii multumesc lui Dumnezeu ca am un serviciu care imi permite sa ma incalt fix cum vreau eu.



.

Ma uit cu tristete la fetele mele, majoritatea "bancare"-asa cum le zic eu :)- si care sunt obligate de bancile pe la care muncesc sa se incalte in pantofi chiar si vara la 100 de grade. N-am inteles niciodata regulile astea absurde impuse de corporatii. Poti fi elegant si decent si incaltat intr-o pereche de sandale stilate. Nu trebuie si nici nu se intampla sa impui respect printr-o pereche de pantofi cu botul acoperit, cei mai multi dintre ei babesti si ieftini pentru ca salariile din unele banci nu sunt deloc mari.
Am inceput vara asta bine pentru ca fix la inceputul lui mai am primit doua perechi de sandale superbe pe care le port cu mare placere. Nici nu stiu cate perechi am. Imi plac incaltarile de fel, insa pentru sandale am o pasiune nebuna. Am si sandale pe care nu cred sa le fi purtat vreodata, si mai scumpe, si mai ierftine, insa cand mi se pune pata pe ceva, o port pana la rupere :)














In seara asta am fost la piscina Bamboo unde a avut loc prezentarea colectiei de flip-flops (slapi, mai pe romaneste) Havaianas. Am inteles ca este o marca foarte cunoscuta in lume (a aparut in Brazilia in 1962) si abia cand am vazut modelele mi-am dat seama ca le stiu, insa la noi erau replici ieftine care se gaseau pe tarabe la preturi de nimic. Cele originale se gasesc la Famous Brands si costa in jur de-un milion perechea. Maine va spun si pe care mi i-am luat eu pentru ca am primit o pereche in dar:)


Mai sa fie! Dupa ce am descoperit ca am in comun cu Victoria Beckham un hair-stilist, cu Eva Longoria un kit de manichiura Anastasia Soare, acum aflu ca am si cu Paris Hilton, Britney Spears, Heidi Klum, Cameron Diaz, Gwen Stefani, Jennifer Aniston o pereche de slapi :) Se pune ca sunt diva sau nu? :))

PS: daca va plac, iata unde ii puteti gasi:


Kix - Centrul Comercial Afi Palace Cotroceni, Bucureşti • Famous Brands Gallery - Plaza România, Bucureşti • Famous Brands Gallery - Bucureşti Mall Bucuresti • Famous Brands - Complexul comercial Feeria, Bucureşti • Famous Brands - Centrul Comercial Orhideea, Bucureşti • Famous Brands Only Shoes - Bd. Regina Elisabeta, nr. 61, Bucureşti • Famous Brands - Piaţa Sfatului nr. 25,  Braşov * Star Place Unirea - Complexul comercial Unirea Shopping Center * Famous Brands - Str. Vasile Parvan, nr. 14, Timişoara * Outlet DN1 - Calea Bucuresti, nr. 37, Otopeni * Fashion House Outlet Militari - CENTRUL COMERCIAL WEST PARK - FASHION HOUSE OUTLET MILITARI - Sat Domneşti, comuna Domneşti, parter, autostrada A1 Bucureşti-Piteşti * Elmec Outlet Store – Bd. Mamaia 281 Constanţa






















UPDATE: si acum sa va arat ce slapi havaianas mi-am luat astazi. Pret: 100 ron


Anonim spunea...

Imi place mult prima pereche, dar parca nu as da 1 milion pe ea :(
ana-maria

Zuzele spunea...

Ai dreptate, Ana-Maria, sunt foarte scumpi slapii, insa costa mult brandul nu marfa in sine pentru ca nu este cu nimic mai speciala decat slapii normali pe care ii gasim peste tot. Insa, daca esti o diva care face plaja la piscina Bamboo, trebuie sa ai in picioare slapi pe care scrie Havaianas ca sa te primeasca lumea in gasca :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search