miercuri, 9 iunie 2010

Iubiti-i pentru ca merita!



Tot "rasfoind" blogul Adelei am dat peste www.freepets.ro, un site fix pe gustul meu pentru ca este plin de poze cu animalute superbe, insa povestile lor sunt triste pentru ca sunt singure, abandonate, unele bolnave, alte pline de viata care asteapta sa va bucure pe fiecare dintre voi. Invatate cu suferinta, micutii astia se multumesc cu atat de putin din partea noastra. Nu vor decat o mangaiere, un zambet si o bucata de paine sau nici atat. Vor sa nu-i loviti si sa nu-i goniti cu pietre asa cum fac atat de multe creaturi din jurul nostru si care, impropriu, se cheama oameni. Pisicutele si catelusii astia ne asteapta sa-i adoptam, pe gratis, si sa le oferim o viata mai buna!
                                          Faceti-va timp si cautati-i! Va asteapta!:)

                                         Pisicotul tigrat din stanga se numeste Musetel
                                         Bebelusul mic ce sta pe pernuta rosie este Pascal
                                         Piticul pufos din dreapta este Rudolph
                                         Strengaritza cu bluzon colorat este Jollie



Ema, Brasov spunea...

Hahaha, ce mutrica are prima pisicuta. Imi aduce aminte de un motanel pe care l-am ingrijit cand eram pustoaica. Saraca, a patit ca pisica lui Hagi Tudose. Cand am venit acasa am gasit-o jucandu-se cu varful cozii. Bunica-mea inchisese usa la balcon, fara sa vada pisica care se strecura printre picioarele ei... I-a retezat varful cozii.
Acuma rad, dar atunci mi-au dat lacrimile :)
Ema

Anonim spunea...

Sunt adorabile toate animalutele! mi-ar placea tare mult sa pot lua una acasa, numai ca n-am spatiu momentan. Bine ca mi-ati spus unde pot gasi o minune cand o sa am loc pentru ea:)
Carmen

Anonim spunea...

ce figura e Musetel :))) m-am uitat de 10 ori azi la ele

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search