joi, 17 iunie 2010

Mi-a placut Sex & the City 2 !!!

Am plecat la film usor dezamagita de comentariile multor bloggeri care au trimis la gunoi partea a doua a filmului Totul despre Sex 2. Desi tindeam sa le dau crezare, mi-am spus ca trebuie sa-l vad cu ochii mei si chiar imi era dor de Carrie, Miranda, Samantha si Charlotte. Si foarte bine am facut pentru ca m-am relaxat, am ras, am admirat haine frumoase, locuri frumoase, m-am gandit cum este sa fii in pielea lor, a personajelor, dar si a actorilor care isi permit orice, oricand si care au ocazia sa viziteze locuri incredibil de frumoase datorita filmelor in care joaca. Mi-a placut ca orice problema sentimentala sau nu isi gaseste intr-un final rezolvare si am mai inteles ca vorba dulce, mult aduce :) Pacat ca nu este asa si in realitate, de cele mai multe ori! Cred ca a fost de "vina" si locatia, una noua si foarte curata, Cinema City de la Sun Plaza :)
Voua v-a placut?
Anonim spunea...

si mie mi-a placut, desi multi spun ca este o porcarie.
Ana

Tio spunea...

La noi in Brasov inca nu este, normal :-L

Zuzele spunea...

Lasa Elena ca va ajunge :) Merita asteptarea!

Zuzele spunea...

Ana, eu am invatat de-a lungul timpului ca gusturile nu se discuta si nici nu trebuie sa iei de buna parerea cuiva, mai ales referitor la un fel de mancare sau un film. Tocmai d-aia trebuie sa vezi cu ochii tai, nu cu ai altora :)

Butterfly spunea...

Daaa, si mie mi-a placut, m-a destins, m-a facut mai increzatoare in fortele proprii, desi stiu ca e totusi un film...:)

Ruxi spunea...

Eu am reusit sa-l vad ieri si mi s-a parut superb...a mentinut atmosfera primului film si chiar m-a impresionat..a fost superb!merita vazut!!!

Mirela Niculai spunea...

mie mi-a placut.. mai ales locatia :) dar si eu cred ca a avut mai putina incarcatura emotionala decat primul (faza cu "da, eu fac sex" a la Samantha a fost cea mai haioasa)

Anonim spunea...

Mi-a placut de super frumoasa carrie . i love her!!!!

byanca spunea...

chiar aseara l-am vazut din pacate la noi nu este inca in baia mare asa ca l-am piratat cu o prietena dar a fost intradevar mishto , poate ca m-as fi asteptat la mai multe evenimente insa la final am ajuns la concluzia ca si simplu fapt k 4 femei sunt in stare sa fie prietene atata timp e deja in sine un eveniment si tzinute au fost fantastice.

Anonim spunea...

Vrei sa spui Sharon Stone i-a da un search pe goagle sa vezi dupa cine sa luat luciu :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search