vineri, 18 iunie 2010

Pammy- picioare frumoase, dar cu celulita!

Am mai vorbit despre Pamela Anderson si minunatul ei corp, desi in buletin scrie ca are 42 de ani! Ei bine, nu zic ca n-ar avea picioare frumoase, insa "divina" celulita si-a facut aparitia si la fosta Baywatch girl.
Anonim spunea...

ai vrea tu sa arati asa la 42 de ani.

Zuzele spunea...

Normal ca as vrea, dar eu nu sunt Pamela Anderson...

Butterfly spunea...

Pam este si cracanata, este slaba, dar putina lume la varsta ei mai poate purta pantaloni asa scurti fara sa isi expuna celulita, mai ales la stilul ei de viata cu petreceri si bautura. Oricum, aranjata si pusa intr-o lumina favorabila este inca o bomba sexy.

Zuzele spunea...

Da, este o bomba foarte sexy! Am si scris treaba asta atunci cand participa la Dancing with the stars.

Sabina spunea...

Acu' ca sa fiu complet rautacioasa, in buletin nu scrie si cat costa operatiile estetice... Oricum, cine zice ca n-are celulita pentru ca merge la sala... ala e. Nu-i suficient sala + dieta pentru 0 celulita. masaj, chestii, trestii, munca si bani multi, sau, mai lejer, fara prea mare bataie de cap, chirurgia estetica.

Zuzele spunea...

Daaaa, lupta cu celulita este una lungaaaaaaaaaa si scumpaaaaaaaa!!! Sportul, dieta si masajul la domiciliu nu este o solutie, never ever! Am fost la un salon si mi-a fost prezentat un aparat, revolutionar cica..arata ca un ozn si promite ca te lasa fara celulita in numai 15 sedinte, insa sedinta era 80 de euro :(((

Anonim spunea...

O prietena de-a mea are 38 de ani si arata ca la 18. Nici un pic de celulita! Are un corp superb, picioare lucrate, talie etc etc. Merge la sala de la 22 de ani, si nu s-a lasat niciodata. Nu va inchipuiti ca arata ca o culturista, arata ca o tipa de la pussycat dolls. Nu tine regim si nu face masaje...doar sport, asa ca merge feteler, numa ca lenea si ala cu cornitze ne impinge sa ne lasam de sala, de miscare ca doar s-asa nu ajuta si tot acolo ajungem...nimic mai fals! daca te astepti la minuni intr-o luna dupa ce o viata intreaga ai stat cu fundu pe canapea, normal ca vei fi dezamagita. Perseverenta fetelor!!!

Butterfly spunea...

Nu cred ca sala este suficienta, explicatia este alta, ori organismul nu este inclinat sper celulita, ori are grija sa nu manance seara si sa se hidrateze, asa pot sa spun si eu ca am 55 de kg si nu m-am ingrasat deloc de 15 ani pentru ca am fost la sala, dar de fapt asa e organismul meu, nu ma ingras pur si simplu, la fel cum ea nu e predispusa la celulita, dar doar sala pentru o persoana predispusa la celulita nu este sigur o solutie.

Zuzele spunea...

Celulita este si ereditara! Am o prietena care nu are nici macar un gram de coaja de portocala si cand am vazut-o pe mama ei, am inteles de ce. Doamna are 50 de ani si arata SUPERBBBB!!! are un corp divin si nu face decat innot cand si cand si ceva gimnastica. Deci sala cade in cazul asta sau regimul sau tratamentele scumpe la salon.
Pamela arata fff bine, are un corp armonios, muschi bine lucrati, insa la lumina soarelui se arata ceva celulita. Ea face si sport-se vede-, sunt convinsa ca are creme scumpe, masaje la 5 stele si totusi urmele de celulita nu au disparut. Oricum, ea este accentuata de fumat, de ceva dereglari hormonale, stres...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search