joi, 29 iulie 2010

Carmen Harra: Madalina Manole a fost omorata si tarata pe scari!

Nu stiu daca am incredere sau nu in ce spune Carmen Harra si nu pentru ca nu as acorda incredere unor astfel de previziuni pentru ca, am avut si eu personal parte de unele care m-au lasat masca, ci pentru ca Harra nu-mi inspira foarte mare incredere. De cateva zile, tot citesc prin ziare dezvaluirile sale legate de Madalina Manole si ma mira curajul cu care da verdicte, cu care spune clar si raspicat ca Madalina a fost omorata de sotul ei si de soacra, fara a se teme de eventuale repercusiuni. Iata ce a declarat pentru RING:





Aproape nimic din ceea ce s-a aflat în zorii zilei de 14 iulie a.c. despre moartea Mădălinei Manole nu e adevărat, susţine dr Carmen Harra după ce a comunicat cu spiritul cântăreţei. Potrivit celebrului parapsiholog, decesul cântăreţei s-a produs accidental, iar persoanele aflate în casă s-au panicat şi n-au închis un ochi toată noaptea pentru a crea un scenariu parcă inspirat din romanele Agathei Christie.

Informaţiile care ar putea schimba complet sensul anchetei se referă la locul decesului, cantitatea de pesticid ingerată de bunăvoie şi cea care i s-a turnat pe gât după ce ea îşi dăduse sufletul. În cele din urmă, moartea va rămâne, oficial, una accidentală, întrucât, potrivit dr Harra, anchetatorilor le va fi imposibil să demonstreze că mama lui Petru Mircea, principalul suspect, a comis un omor prin imprudenţă.

„În acea seară finală, între Petru şi Mădălina au fost foarte multe altercaţii, pentru că relaţia lor era extrem de dură şi de nefericită”, a aflat dr Harra de la spiritul artistei. „Discuţiile despre divorţ s-au purtat de faţă cu mama lui Petru, care a asistat la toate vorbele dure pe care şi le-au aruncat unul altuia şi la toate ameninţările, inclusiv cea cu sinuciderea – care la Mădălina apărea uneori, însă doar la nivel declarativ. Soacra Mădălinei le-a pregătit masa în acea seară, însă, din cauza scandalului, artista n-a mâncat nimic”, spune ea.

Momentul-cheie s-a petrecut imediat după miezul nopţii, când Mădălina Manole intrase deja în ziua aniversării sale. Dr Harra „vede” un pahar înalt din sticlă albă care îi este oferit artistei de mama lui Petru. În lichidul din acel pahar, spune parapsihologul, s-a aflat o combinaţie cu foarte puţină otravă (posibil Furadan), menită să simuleze o tentativă de sinucidere. Mădălina, aflată în dormitor cu Petru, a consumat lichidul şi i s-a făcut foarte rău. A vrut să iasă spre baie, însă şi-a pierdut echilibrul în faţa dormitorului, a căzut pe hol şi s-a lovit la cap, explică parapsihologul.
 

În primele ore ale zilei de 14 iulie a intervenit panica, spune dr Harra: „Petru şi mama lui au găsit-o imediat pe Mădălina, dar au realizat că situaţia era foarte gravă. Artista deja murise. Pentru a scăpa de orice bănuială, soţul şi soacra au târât-o pe scări până în dreptul băii, unde i-au turnat pe gât Furadan. Petru a adus telefonul Mădălinei din dormitor şi a scris mesajul de adio. Abia de dimineaţă au chemat Salvarea...”

„Dacă această tragedie nu s-ar fi întâmplat, Mădălina ar fi divorţat de acest om, iar el ar fi pierdut şi copilul, şi casa. Situaţia încurcată punctează totul spre vinovăţia lui”, concluzionează dr Harra. „Cu toate acestea, Petru nu e un criminal. Sunt însă câteva aspecte foarte ciudate... De ce a adus el în casă acest pesticid, de ce a scris mesajul de adio pe telefonul ei şi de ce, constant, o aduce pe Mădălina în faţă ca pe o sinucigaşă, în loc să încerce să o apere pe mama copilului lui şi să o scape de stigmatul sinuciderii?! El nu vrea să-şi asume responsabilitatea greşelii de a nu chema un psihiatru pentru Mădălina”, adaugă parapsihologul.


 sau

"E foarte liniştită, apare într-o rochie albă, cu flori în mână, lângă o mănăstire. Îmi spune că sufletul ei a fost întâmpinat cu iubire de multe figuri îngereşti. Se roagă la Maica Domnului să-l ajute pe fiul ei. Spune că i se va mai face o autopsie, iar în următoarele trei săptămâni vor apărea elemente noi care vor da o altă turnură anchetei", a povestit Harra, adăugând că Petru "îşi va schimba unele declaraţii iniţiale, contrazicându-se".

Tot referitor la soţul artistei, Harra declară că Mădălina i s-a plâns că nu se înţelegea cu el, că îi impunea tot felul de lucruri, inclusiv ca soacra ei să locuiască în Otopeni. Mai mult, Petru şi mama lui se pare că o ameninţau pe Mădălina că dacă nu fac ce vor ei, o să îi ia copilul.
Cea mai şocantă informaţie pe care sufletul solistei i-ar fi spus-o lui Harra e faptul că ea nu ştia că are Furadan în casă şi că nu l-a comandat ea, ci Petru.
ana spunea...

hai sa fim seriosi.femeia bate campii.tot ea a spus catre anca parghel ca va mai trai multi ani iar peste ceva vreme a murit . tot ea a spus ca elodia va fi aflata mai mult ca stie ea unde e si multe alte lucruri neconfirmate.
din moment ce pe telefonul madalinei s-au gasit convorbirile cu berta slav prin care ii cerea sa ii comande furadan clar ea stia de el.daca vroia sa stie sotu de furada il comanda ea si ii venea acasa insa tocmai ca se ascundea ca sa nu afle sotul de ce vrea sa faca de aceea a apelat la berta slav i de aceea nu a lasat-o sa vina sa il aduca acasa ci a mers ea dupa el.
apoi aceasta hara a schimbat de vreo trei ori versiunea.ba ca a fost accident ,ba ca sotul nu a facut nimic,ba ca a omorat-o soacra numai tampeni.atata timp cat ea nu avea urme de violenta ,vanatai ,nu a fost fortata cum au spus 7 medici legisti clar a baut otrava.daca o tarau apareau urme,vanatai,daca ii turnau ceva pe gat se vedea fortata mandibula .sa fim seriosi.

Anonim spunea...

Hai ca exagerezi... Am inteles pornirea de a cauta vinovatul neaparat pt ceea ce pare clar sa fie sinucidere (si DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE este clar sinucidere). Am inteles ca ai parerea ta, dar pana sa acuzi fara probe si sa folosesti cuvinte de joasa speta la adresa sotului (ma refer la materialele anterioare), care pana la proba contrarie este un om care a pierdut totul (Ti-a trecut prin cap asta? Ca ar putea sa sufere cum sper ca tu sa nu stii vreodata??). Ma rog, mi se pare ca ai folosit injustificat anumite apelative pe care nu esti nicidecum indreptatita sa le folosesti, mai ales intr-o situatie asa dramatica de care nu esti prea legata la urma urmei, chiar daca comunicai cu Madalina prin email.. Nu stiu cum poti fi atat de acida si rautacioasa la adresa unui om pe care nu-l cunosti! Cum poti sa judeci ceva despre care nu stii nimic? E trist ca oameni nu se gandesc mai mult inainte sa arunce cu sageti otravitoare intr-un om care mie mi se pare distrus si traumatizat pe viata. Este numai parerea mea, si ti-as respecta si tie parerea daca ti-ai expune-o intr-un mod just. Oricum, de la ce am pornit... Carmen Hara??? Sa fim seriosi, chiar ata de jos ai coborat? Atat spun. Sa stii ca te citesc mereu si chiar daca nu mereu sunt de acord imi place cum scrii.. Pana la subiectul asta insa. La inceput am analizat si eu "probele" tale si sunt de acord ca este totul invaluit in mister. Dar, se pare ca ata parintii cat si sotul, stiau ca nu ii era bine si avea aceste tendinte.. Nu mai dezgropa mortii, si mai ales lasa-i pe cei ramasi sa-si planga durerea fara a mai cauta teoria conspiratiei pe la colturi si la nivele atat de josnice precup prezicerile dnei Hara. Bleah !! Spor la scris in continuare (despre ceea ce stii ;)

bianca spunea...

ei acuma si mie mi se pare k soacra si sotul ei sunt putzin diabolici si se incurca in declaratii maia les k in ziu cand madalina a murit soacra ei a fost surprinsa razand cu gura pana la urechi dar tipa asta nu ar sti ce s-a intamplat nici daca ar fi fost acolo . are o imaginatzie prea bogata si infloreste la maxim .maruta se face de tot rahatul k o promoveaza. oricum si eu cred k sunt persoane care au un anumit dar doar k toate care il au absolut toate stau in anonimat .

Anonim spunea...

e foarte posibil sa fie asa, ganditi-va ce ar face un om de spatza joasa, care ar fi pus in situatia sa piarda o casa si un copil...daca il interesa de copil...

Noutati Slabire spunea...

Numarul paranormalilor si al iubitorilor de paranormal creste proportional cu numarul anormalilor

Geronimus spunea...

tre sa fii cretin sa te uiti in gura lu' daramata asta ... Carmen Hara, care cum spunea cineva mai sus , a mai facut declaratii de astea aberante si nu s-a adeverit nimic din ele... e drept ca e un mare mister in moartea artistei , sunt declaratii dubioase din toate partile , nici eu nu sunt ferm convins ca a fost o sinucidere in toata puterea cuvantului, insa sa acuzi pe cineva doar ca asa ai visat tu noaptea, e incredibil. asta e subiect pt televiziunile de rahat precum OTV. toti cretinii apar acum pe sticla multumita ariciului Dan Diaconescu.

Anonim spunea...

off topic, alaltaieri a cantat paula seling la mine in oras, si fiind aproape de scena nu am putut sa nu-i remarc burtica... voi stiti ca ea ar fi insarcinata? purta o rochie tip sac, larga, insa dintr-un material fluid si i se vedea burta clar (cam un 4 luni i-as da)... la eurovizion avea o talie de viespe si era mai slaba... Eu v-am anuntat, voi sapati mai adanc! pupici,
Anca

Anonim spunea...

http://cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/carmen-harra-da-inapoi-am-gresit-cand-am-spus-ca-madalina-manole-nu-s-a-sinucis-116889.html

Zuzele spunea...

Anonim, am citit si eu declaratia lui Carmen Harra, dar ce n-ai inteles tu este ca ea se refera la decizia in sine, nu la continutul vorbelor sale. A spus ca ar fi trebuit sa se abtina in a spune ceva pentru ca acum primeste amenintari cu moartea si nu ca a dat un verdict gresit!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search