miercuri, 21 iulie 2010

Ce mai avocat!

Parintii Madalinei Manole au ales-o ca avocat pe Beatrice Comaniceanu, zisa si Betty, o domnisoara care a debutat in meserie acum 14 ani. Pe parcursul carierei sale, a avut-o drept clienta pe Magda Ciumac, "printesa drogurilor"- romanca arestata in Ecuador si de frumusetea careia s-a declarat fermecat chiar si Rafael Correa, presedintele ecuadorian- si Andreea Mocanu, adolescenta din Capitala violata si aruncata de la etajul sase de medicul Razvan Tranca. Este o blonda inalta, a facut sport de performanta- campioana nationala la proba de 800 de metri garduri- si poarta mereu ochelari de soare. Am vazut-o de cateva ori in carne si oase si prima impresie a fost - cine mai e si pitipoanca asta?.
Acum am aflat ca dumneai este avocata familei Manole si m-am intristat maxim. Intr-un caz atat de stufos, de greu, complicat si cu slabe sanse de reusita, tocmai pe ea sa o alegi avocat? In urma cu cateva minune, Betty a intrat in direct la OTV si din trei vorbe, mi-am dat seama ca eu n-as avea incredere in blonda asta nici sa o trimit dupa paine de secara cu seminte. Sigur se intoarce cu franzela!
Asa vorbeste un avocat?
- "O sa vedem maine ofu' care il au parintii Madalinei!"
- "Parintii Madalinei au dat jos tablourile dupa pereti!"
- "Vorbim maine daca este..."
- "Ne auzim mai pa seara"
Anonim spunea...

Credeam ca sunt eu defecta :))... nu-mi place fiinta asta de nicio culoare; pana sa apara "tanti" asta prin emisiuni, una mai dubioasa ca alta, nu aveam o parere prea stralucita despre av.Mariana Stefan, nu prea intelegeam legatura ei cu avocatura, acum, in comparatie cu Betty, pare o adevarata profesionista :D

Anonim spunea...

buey, asta e urata cu craci, care pitipoanca?Iti scuipi in san de-o vezi noaptea! Doamne si ce limbaj are...cum o fi fumeia asta avocat?Doamne feri!

Anonim spunea...

in primul rând această avocată a intrat în Barou în 2001 nu în 1996. Pentru a exercita această profesie ai nevoie de cultură şi ţinută morală, ceea ce la domnişoara nu se văd.

Anonim spunea...

Ce facultate a terminat?Mi se pare extraordinar de superficiala.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search