marți, 20 iulie 2010

E clar: Florin Piersic e diri-dari!

Ati vazut o reclama mai proasta ca asta??? Da, mai era aia la zahar in care joaca tot maestrul, dar parca mai penibila decat asta nu este!

yoana spunea...

=)) ce nu face omu pt bani?renunta pana si la ultima farama de demnitate..pacat insa ca se preteaza si florin piersic la asa ceva..

Anonim spunea...

Ai dreptate ambele reclame sunt penibile ! Dar ce e cel mai penibil e faptul ca ai tupeu sa-l comentezi pe PIERSIC !!! Te-ai gandit ca poate nu-i ajunge omului pensia ? Sigur nu ! Ma ia cu plans doar cand ma gandesc ca va veni ziua in care omul asta nu va mai fi si ca pe langa piesele de teatru tv de filme sau emisiunile in care a fost prezent, vor ramine ca marturie a deosebitului sau talent si caracter si penibilitatile astea, prin care el demonstreaza doar ca are umor .... Nimeni nu are dreptul sa il comenteze pe Piersic ! Nici macar o PRETZIOASA, DEOSEBITA, IMACULATA si NEPENIBILA ca ILUSTRA TA PERSOANA !!!!

Zuzele spunea...

Anonim, Piersic nu traieste din pensie, stai linistit! Si tocmai pentru ca este PIERSIC, ar trebui sa aiba o urma de demnitate si sa nu se injoseasca in halul asta!

Anonim spunea...

Ma intreb cat de prost e platit Hugh Jakman ca a fost nevoit sa se penibilizize in dansul ala din spotul pt ceai ! Ce-i drept el nu e Piersic ... si nici Romania nu e America sau Australia ...

Reclame Tv spunea...

Banuiesc ca a vazut textul inainte, nu? Putea sa refuze, ... dar banii... ce nu face omul pentru bani. Si pana la urma el e obisnuit sa apara in reclame proaste (vezi aia la zahar). "Dulceata mea de piersici" si el musca din tort.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search