miercuri, 21 iulie 2010

Hidosenia intruchipata
























 Nu spun ca femeia din imagini ar comite vreun pacat pentru ca arata asa! Departe de mine gandul asta, insa pe mine ma socheaza felul in care a indraznit sa iasa din casa. Eu una, n-as fi umblat imbracata asa nici macar in intimitatea caminului meu, doar eu cu mine, daramite in public. Chiar nu poti face sport intr-un tricou si pantaloni lungi? Sau macar un pic mai lungi si mai largi decat chestiile alea mulate care par chiloti si nu pantaloni scurti, mai ales in conditiile siluetei sale trase prin cercul butoiului!
PS: laudabila initiativa sa de a face sport! Ar trebui totusi sa se si imbrace atunci cand face asta sau macar pana cand va arata ca Gisele Bundchen

yoana spunea...

mie-mi e mila de ea..poate sufera de vreo boala de arata asa..tot e bine ca macar face miscare..cat despre imbracaminte cine stie cate 40 de grade or fi fost..

Zuzele spunea...

N-are nici o boala! E asa pentru ca a nascut in urma cu un an, desi asta nu este tocmai o scuza. Eu nu m-am luat de suncile ei, ci de felul in care a iesit in casa! Ioana, daca la noi sunt 40 de grade- si sunt!- tu iesi in chiloti din casa si cu burtile pe afara? Daca te uiti la antrenor, el este imbracat normal. Deci temperatura te lasa sa pastrezi textila pe tine!:P

yoana spunea...

:))) daca-s 40 de grade la noi eu stau la aer conditionat in casa..lipita de aparat :)))tot e bine ca face miscare..dar poate data viitoare ia niste pantaloni mai lungi sau macar niste boxeri..=)))

sarah spunea...

bunnnnn!!!in momentul asta ma intreb cat de nebuna ar trebui sa fiu sa ies imbracata in halul asta din casa?sincer nu as iesi asa pe strada nici la cele 48 de kg pe care le am.am mai vazut-o si pe Carmen Bruma facand sport prin parc imbracata asemanator.nu sariti in capul meu,Carmen nu are niste multe kg de ascuns ,dar oricum mi se pare deplasata rau de la normele de bun simt o astfel de tinuta.cat despre caldura,aici unde locuiesc eu este ingrozitor de cald.ce ar trebui sa fac eu si ceilalti oameni care locuim prin aceasta parte a lumii?probabil sa iesi din casa fara haine,ca deh,doar este atat de cald!

Florin spunea...

Ce bine arati in pozele astea fata draga, sperii si ostrogotii si marchezi copiii mici care vin pe site (daca sunt). Soparla pamantului !!!

Sabina spunea...

Uuu! Da' cine-i tanti asta? Chiar ca laudabila initiativa de a face sport, dar hainele alea nu sunt potrivite pt sport, nu numai pt statura ei impresionanta. Haine mulate vara, si mai ales in care abia sa incapi? Nici macar silfidele nu ar trebui sa poarte... haine mulate pe corp pe praful asta.

Anonim spunea...

Mi se pare super ok ca s-a imbracat asa, ca femeia face sport, stie si ea ca are o problema si nu arata bine dar se imbraca asa cum ii place.

Anonim spunea...

probabil ca nu atu fost in state sa vedeti ce dezinhibati sunt toti, si nu judeca precum voi.
care numai asta faceti.

Anonim spunea...

omg, voi raspundeti numai la posturile care va pun intr-o lumina ok..how nice. adevarate profesioniste:))))

Zuzele spunea...

Ultim Anonim, ce fel de raspuns ai vrea la un comentariu imbecil? Daca tie ti se pare ok sa vezi o fiinta ca aia in kiloti pe strada, atunci eu n-am nimic de spus.

Zuzele spunea...

Dezinhibat nu inseamna sa fii nesimtit!

denis spunea...

Am dat intamplator peste acest articol, dupa ce vazusem articolul din dailymail! Tipa se numeste Clare Nasir si este vedeta TV, in Marea Britanie!
Se pare ca nu s-a chinuit degeaba!
orice comentariu este de prisos:)
iata linkul:)
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1340560/Clare-Nasir-shows-secret-slimline-figure-fitness-DVD.html

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search