duminică, 11 iulie 2010

I love bags

Duminica seara fiind, home alone, foarte plictisita dupa un film de la care ma asteptam la mai mult, "Killers" ("Un cuplu mortal", cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl), nu stiam cum sa-mi fac sange rau si am intrat pe asos.com. Dincolo de rochitele absolut superbe, pantofii mortali, accesoriile to-die-for, am dat peste niste gentute foarte dragute pe care vi le arat si voua. Cine a comandat de pe asos, sa-mi dea si mie detalii, please! PS: mesajul de pe tricou ma reprezinta 99% pentru ca "i don't love boys". I love only one boy! ;)

yoana spunea...

deci gentutele sunt criminale...ca a 2a am si eu o geanta doar ca e pe maro..dar o stii..sunt cateva pe care mi le-as lua ca de ex 5,9,13..

Zuzele spunea...

da, o stiu :) Poate ne combinam la o comanda :)

Ana spunea...

Ce gen de detalii te intereseaza?
Eu am comandat o singura data, a fost totul ok. Am optat pentru standard delivery, trebuia sa ajunga cel tarziu in zece zile lucratoare, a ajuns cu vreo doua mai devreme:) Si a fost cinci lire si ceva taxa de livrare.

Zuzele spunea...

Ana, saru'mana! asteptam pareri de la cei care au comandat ca nu prea stiu ce si cum. N-am mai comandat de pe site-uri de genul asta si nu ma pricep. Nici n-am cercetat site-ul, ce-i drept. :P Asteptam mura in gura de la voi :))

yoana spunea...

daca e vorba de genti sau ceasuri ne combinam sigur..:D am i bagaholic :)))

Andra spunea...

Eu am comandat de 2 sau 3 ori. Mi-am cumparat un trench in primavara, o gentura, vesta si pantaloni pentru iubitul meu si chiar niste cosmetice. Nu mai tin minte exact tot ce mi-am cumparat. Nu am avut nicio problema cu livrarea sau calitatea produselor:)

Anonim spunea...

din experientele mele cu asos.com pot spune k sunt o firma intr-adevar serioasa..daca vrei sa returnezi ceva sau pur si simplu nu ti se potriveste/nu te mai incanta atat de mult ca poza,poti trimite inapoi produsul fara a plati tu coletul..costurile astea sunt suportate de ei!:)

Anonim spunea...

ce frumoasa e ultimaaaaaaaaaaa!!!!! cat costa?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search