joi, 1 iulie 2010

Imi place sucul, nu "coaja de portocala"!

Nu stiu cate dintre noi pot spune cu mana pe inima ca nu au nici macar un gram de celulita. Ah, stiu eu doua prietene care chiar nu au deloc. Ba nu, trei chiar! Cum de s-au adunat toate in jurul meu :)) Mai ales ca sunt o raritate!
Facem si sport, mancam si sanatos, folosim si creme mai scumpe sau mai ieftine si tot degeaba! Ei, chiar si asa, mai bine decat sa ne resemnam si sa nu facem nimic, asa cum am mai auzit eu ca spun unele. Dupa ce au incercat "n" tratamente, renunta si sunt convinse ca celulita este o boala fara leac. Si eu am avut momente in care credeam acelasi lucru, insa niciodata nu am renuntat in a incerca sa scap de ea.




Inca din liceu am inceput sa caut remedii pentru ea si prima crema anticelulitica a fost una de la Gerovital pe care mi-am cumparat-o si in urma cu cateva luni. Mi-a placut foarte mult, pretul este accesibil si miroase demential. Are extract de iedera, seminte de castan si vitamina E. Miroase fresh, a plante, a iarba uda, usor mentolat. Nu pot sa descriu mirosul, insa dincolo de asta, lasa si o piele foarte fina si ferma. Eu am folosit vreo doua luni Laptele hidroactiv anticelulitic de la Gerovital si pot spune ca a dat rezultate.Eu am dat 25 lei pe o crema de 500 ml.



Inainte de asta am  folosit CelluLIGHT de la Elmiplant, cu extract de guarana, alge marine si ulei din piper negru. Are la baza efectul termoactiv care determina activarea circulatiei manifestata prin inrosirea si incazirea zonelor unde este aplicata. Nu prea m-am impacat cu mirosul in cazul ei, insa este si ea foarte buna. Nu am folosit decat un tub cu crema, asa ca nu-mi pot da seama daca distruge sau nu "coaja de portocala", insa pot spune ca dimineata ma trezeam cu o piele ferma, elastica si supla. Mesajul de pe eticheta spune ca CelluLIGHT are un puternic efect reductor, stimuleaza circulatia sangelui, ajuta la eliminarea apei din tesuturi, tonifica pielea si imbunatateste tonusul muscular. Mie mi-a placut si o recomand, mai ales ca pretul este accesibil, in jur de 15 lei- 200 ml.



Foarte mult imi place si Supliform de la Hofigal. Si pe ea am descoperit-o inca din liceu si i-am ramas fidela. Se gaseste in special la Plafar, insa un timp era si pe rafturi la Cora, la un pret mai mic decat in farmacii. Costa in jur de 8 lei un tub de 75 ml si este gel pentru masaj, nu crema. 
Contine Saponine, hederina, hederozida A, rutin, rutozid, acid clorogenic si cafeic, fitoestrogeni, carotenoide, tocoferoli, capsicina, enzime lipolitice, glicozide triterpenice, escina, afrodescina, argirescina, criptoescina, flavonozide, glicozizi ai cvercetolului si camforului, vitamine, protoantocianidine, linalol, acetat de linalil, camfor, eucaliptol, limonen, mentol, acetat de mentil, mentona, citronelol, geraniol, acetat de geranil, acetat de citronelil, neril, sesquiterpene, oligoelemente (K+, Na+, Mg2+, Ca2+, Fe2+).  
Gelul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, previne si amelioreaza celulita, vergeturile, depunerile adipoase. 
Aveti nevoie de vointa si de forta pentru ca este indicat un masaj de minim 10 min pe fiecare zona afectata, nu doar il aplicati si gata. Imediat dupa aplicare, pielea poate fi un pic lipicioasa, insa nu va speriati ca senzatia dispare, iar a doua zi, dimineata, veti vedea ce piele matasoasa si ferma veti avea. :)

Acum folosesc Resveratrox Forte de la Ivatherm care imi place muuuult! E ceva mai scumput, vreo 80 lei tubul de 150 ml, dar este foarte bun. De altfel, nici un produs de la Ivatherm nu m-a dezamagit pana acum. Crema promite sa slabeasca, dreneze si tonifieze si chiar asta face. Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului. Scopariane are efect antirecidiva, impiedicand formarea de noi depozite de grasimi prin reducerea lipogenezei, iar Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand sporirea tonusului si elasticitatii vasculare. Apa termala de Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatiile ei calmante si antiiritante.



Foarte mult mi-a placut si LPG Inch Loss Body Cream, insa este destul de scumpa, in jur de 160 lei - 150 ml. Promite sa:
  • 2% Caffeine: Stimulates natural lipolysis process to eliminate fatty deposits.
  • AHA (Alpha Hydroxy Acid): Stimulates cellular regeneration.
  • 1% Algisium C/ Guarana: Prevents fat deposits.
  • Reduction in inches: -1.7In (hips) and -1.4In (waist)    

Miroase foarte, foarte, foarte, foarte bine, nu este grasa si vai, cum poate face pielea. Parca nu era a mea :)) Am terminat crema asta, de fapt, gel,  de cateva luni, insa am mai descoperit una in miniatura, tot LPG, Cellular Defense. Mi-am pus putina pe mana acum si vaaaaaaaaai cum poate sa miroasa. Divin!!!


Inca o crema care mi s-a parut absolut fabuloasa, din toate punctele de vedere: miros, efect, consistenta este AgeLogic Minceur Silhouette Refining Stubborn Cellulite de la Guinot. Daca nu ar fi atat de scumpa, as folosi-o pentru tot restul zilelor. Mi se pare cea mai buna crema anticelulitica pe care am folosit-o vreodata. Vreo 250 lei costa crema de 200 ml, insa daca banii nu sunt o problema pentru voi, va recomand din suflet crema asta. 






Anonim spunea...

am produsele astea acasa. si nu uitati si exfolierea pielii cu doua manushi din alea mai dure inainte de aplicarea acestor creme (manusile se gasesc in cora sau kaufland, 5 lei bucata). plus sport plus mancare sanatoasa.

Zuzele spunea...

Pe toate le ai, Creatrix?:) Daaa, exfolierea este foarte importanta! Bine ca ai mentionat:)

Anonim spunea...

de cat timp folosesti crema de la Ivatherm?sunt cat de cat vizibile rezultatele sau..?multumesc anticipat!

Zuzele spunea...

Pai de vreo 2 saptamani, cred! Am o prietena care o foloseste deja de o luna si jumatate si este foarte incantata. Mie una imi place muuult, o folosesc dimineata si seara, dupa dus insotita de un masaj energic:)
Am prins o oferta si mi-am refacut provizia! Mi-am mai cumparat inca doua si va anunt ce si cum cand le termin:)

Anonim spunea...

chiar ma intrebam daca intr-adevar exista vreo diferenta intre cea de la Ivatherm si cea de la Guinot?(in afara de cea de pret-considerabila diferenta..)o zi fantastic de frumoasa iti doresc..pupi

raisa spunea...

eu ma aflu printre norocoase nu am celulita si am 26 de ani dar norocul inseamna mult sport si o alimentatie corecta dar norocul incepe de la varsta de 9 ani cu gimnastica si atletism

Trabook spunea...

Deci.. VREAU SI EUU!!!!

Crema, nu celulita :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search