marți, 27 iulie 2010

In caz ca ati ratat...

Patapievici: "Falusul este o cheie, care caută să penetreze o ială, care e sexul feminin!"


Cred ca as putea pune pariu oricand ca individu' asta n-a gasit nici o iala in viata lui, daramite sa mai introduca vreo cheie in ea... 

Update de la Ema:

Patapievici: "Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării"
yoana spunea...

:))patapievici e un virgin, care scrie despre propriile frustari, care sunt de natura sexuala.

Anonim spunea...

stiu ca are un baiat de 20 de ani

Anonim spunea...

are si copil

sorin spunea...

sigur e al lui?:))

Anonim spunea...

:)) da sigur e al lui.e la fel de urat ca el.

Ema, Brasov spunea...

Patapievici: "Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării".
Te mai miră?

Zuzele spunea...

Doamne fereste! :))) ce declaratii de idiot sinistru!))

Anca spunea...

asta-i fostu ministru al culturii....ASTA! si ca sa aratam ca putem si mai mult, acum am pus un maghiar...se duce dracu cultura noastra.

Unknown spunea...

Doamne! Cata "imaginatie" :|

byanca spunea...

deci de vreo 2 ani de cand am vazut tampenia aia de expozitzie mai degraba pornografica ma intreb c s-a putut intampla cu omul acesta pe care inainte il ascultam pe la diferite emisiuni de gen cu placere.ar trebui supravegheat k poate ajunge si el precum cristian tabara

Ema, Brasov spunea...

Apropo: Cristi Tabara. Ce, Doamne, scandal mai e si asta? Razbunare, facatura, sau pedofilie?
Inclin sa cred parerea unui comentator de pe evz.ro : "Opinie avizata.Nu ignorati faptul ca fetitele in perioada pubertatii sunt in cautarea eului sexual. Si inca ceva foarte important, preocuparea lor, in sensul acelei cautari, se indreapta spre barbati cu destul de multi ani mai in varsta decat ele. Neexistand legatura de sange, barbatul din preajma ei poate deveni punct de interes in acest sens, ajungandu-se chiar la un comportament provocator din partea acesteia. Mai putem pune pe cantar si informatia sexuala la care are acces, inclusiv raporturile intime dintre adultii cu care traieste sub acelasi acoperis.
Daca barbatul nu da curs provocarilor si le trateaza paternal, poate genera o reactie de profunda frustrare in comportamentul copilei care rationeaza simplu – de ce nu ma placi? Ei, las’ ca vezi tu ce-ti fac! Cred ca asa stau lucrurile cu „violul” lui Cristi Tabara."

bianca spunea...

eu am un caz in famili in care "nepotica ' la acuzat pe iubitul meu de viol si a fost dusa la medic si rezultatul a fost k nu se atinsese nimeni de ea doar k fetita vede in casa un comportament foarte sexual explicit din partea parintilor adik au obiceiul de a se atinge in partile intime de fatza cu ea sau a-si face diferite propuneri si fetitza este foarte tentata....asa k pana nu se stie exact ce s-a intamplat acolo nu putem vb....

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search