luni, 19 iulie 2010

Interviu exclusiv in PUTEREA cu sotul Madalinei Manole

Exclusivitatea apartine ziarului Puterea si ziaristei Corina Stoica, cea care a reusit sa-i smulga lui Mircea Petru cateva declaratii, primele pe care acesta le-a acordat de la moartea Madalinei Manole si pana in prezent. Redau mai jos cateva pasaje, dar continuarea o puteti citi AICI

Cu privire la acuzatiile pe care i le aduc fostii sai socri, Mircea Petru spuneca nu se simte amenintat: „Nu ştiu de nici o acuzaţie şi vă asigur că nu trăiesc cu nici o senzaţie… nici de teamă, nici de îngrijorare. Ceea ce simt este o durere foarte mare şi… nu simt nimic, decât nevoia să-mi plâng soţia, înţelegeţi?”

“Eu nu am despre ce să stau de vorbă, cu nimeni. Nu simt să spun nimic… Nu vreau acum decât să-mi plâng soţia, nu cunosc nimic altceva. Nu mi-e nici teamă, nici… nu mi-e foame, nu mi-e somn. Simt o durere… şi trebuie să-mi plâng femeia”, a adăugat soţul “fetei cu părul de foc”. Întrebat ce părere are, totuşi, despre declaraţiile acuzatoare ale socrilor lui, publicate ieri în presa centrală, şi despre părerea unora care se arată convinşi de o oarecare vină a lui în acest caz, Petru Mircea ne-a declarat: “Nu mă interesează nimic. Nici ce scriu nişte demenţi, absolut nimic. Mai târziu, când mi s-o spulbera cât de cât negura asta care mă învăluie, voi vedea ce o să declar. Oricum, e destul de clar că o să-i judece Dumnezeu pe toţi, eu n-am nimic împotriva nimănui. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, cine ce a zis, nici nu mă interesează în clipa de faţă. Mai târziu, când, cum am spus… mi se va ridica ceaţa asta de pe suflet, deşi acum nu cred că se va întâmpla asta vreodată… oi vedea atunci ce-oi comenta. Acum trebuie să încerc să-mi caut liniştea. Ce să vorbesc, cu cine să vorbesc şi ce să comentez, ce să spun?”. 


Ralu spunea...

Cred ca omul asta are perfecta dreptate.Ar trebui cu totii sa-l lasam sa-si planga sotia in liniste. Nici dincolo de moarte nu poate avea Madalina linistea pe care nu a putut-o atinge, din nefericire, pe pamant.Mi se pare josnic din partea televiziunilor si ziaristilor faptul ca incearca sa faca audienta pe seama acestei tragedii.Probabil cei de la OTV se gandesc deja sa transforme in telenovela( au inceput deja) acest eveniment atat de trist.Nimeni nu poate sti ce a fost in sufletul Madalinei cand a luat acea decizie, nimeni nu are dreptul sa o judece, si de asemenea nimeni nu are dreptul sa-i judece sotul sau sa-l acuze de fapte asa de grave fara dovezi.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search