sâmbătă, 10 iulie 2010

"Sunt insarcinata cu nepotul lui Bin Laden!"


Femeia care a acceptat, pentru 12.000 de lire, să devină mamă-surogat pentru copilul lui Omar ben Laden şi al soţiei sale Zaina a descoperit că este însărcinată exact după ce cuplul a anunţat că s-a despărţit. Louise Pollard, originară din Bristol, a spus că testul de sarcină a ieşit pozitiv după a treia rundă de tratamente de fertilizare în Emirate. Ea a fost aleasă să poarte nepotul lui Osama ben Laden şi a rămas însărcinată folosind sperma lui Omar, 29 de ani, şi ovulele britanicei Zaina, 54 de ani.
Însă imediat după ce mama-surogat în vârstă de 24 de ani a descoperit că este însărcinată, s-a aflat că Zaina - care a mai fost căsătorită de şase ori şi are cinci nepoţi - s-a despărţit de Omar.
Pollard a spus că nu va pune capăt sarcinii. Ea a mai povestit că a primit mesaje pe Facebook în care unii sugerau că ar trebui să fie "înjunghiată în burtă" pentru că poartă acest copil.
Fiul lui ben Laden, Omar, şi soţia sa, Zaina, s-au separat după ce acesta a început să "audă" vocea tatălui său şi a fost internat într-un spital psihiatric, a povestit britanica Zaina.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search