vineri, 27 august 2010

Chiar a luat-o razna!

Ce-o fi patit omul asta de s-a golanit asa?Iata ce limbaj la creatorul nepereche!
sursa: Libertatea

La aproape o lună de când şi-a pierdut telefonul Vertu în valoare de 7.000 de euro,  Bote încă nu a dat de urma aparatului. Cu toate acestea, designerul încă mai speră să-şi recupereze obiectul pierdut. Găsitorului i se va oferi o nouă recompensă: "un pumn în gură".

"Până acum persoana care a luat telefonul, probabil speriată de tot ce se scrie în presă, nu a deschis aparatul. Dacă îl va deschide acesta va fi interceptat automat. În schimb am primit o mulţime de telefoane de la diverse personaje care spuneau că se află în posesia telefonului", a declarat Cătălin Botezatu pentru Ziarul Naţional.

Designerul vestimentar a precizat cu zâmbetul pe buze: "Drept recompensă o să-i dau un pumn în gură, celui care o să-mi aducă telefonul Vertu".
Unknown spunea...

Ce dobitoc! Punct.

Anonim spunea...

Broscoiul asta stafidit si libidinos este deja exasperant. Tot auzeam despre el ca este o "tanara speranta" a modei romanesti, si in ciuda tuturor eforturilor sale privind promovarea, tot la stadiul de promisiune a ramas in materie de creatie vestimentara. Paiete, sclipici, pene, pufi, animal print, lame, gene false, kitsch pana in maduva oaselor... Cand ii pupau poponeata (contra cost) aia de la acasa, ma tot uitam cautand ceva remarcabil printre "creatiile" efervescentului, dar mai plictisitior, chicios decat el, nu cred ca exista. Lipsit de gust, simt estetic, vesnic descheiat la gat pan' la buric, un manelist al modei.Cah! Da-l in branza, pentru ca la asta nu se uita nici un gay respectabil...

Anonim spunea...

io i-am gasit telefonu j dk zice k imi da recompensa un pumn in gura io ii dau doua picioare in gura;)))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search