luni, 2 august 2010

Nu mai pot cu Catalin Botezatu!!!!!!


Pana acum vreun an eram o mare admiratoare a lui Catalin Botezatu. Imi placea la el absolut tot, iar cel mai mult apreciam stilul foarte rafinat si discretia. Era un tip relativ misterios despre care se spuneau multe, dar niciodata nu se intra prea mult in amanunt. De vreun an de zile insa unde intorc capul vad stiri si emisiuni despre Catalin Botezatu. Tabloidele, emisiunile pentru femei, pentru pensionari, pentru copii, cartile de slabit, cluburile de noapte, litoralul....peste il gasesc pe Catalin Botezatu. Nicio problema pana aici ca de, bravo lui, stie sa se promoveze! Dar omul asta isi promoveaza excesiv latura sexuala!!! Si o face intr-un mod extrem de penibil!

Saptamana trecuta am vazut pentru prima data emisiunea "Burlacul" de la Antena 1. Nu cred ca poate exista ceva mai libidinos decat sa-l vad pe un tip despre care pana mai ieri-alaltaieri se spunea ca are orientari sexuale dandu-se mare macho man si ahtiat dupa femei! Vai si cum se linguseste si prosteste in emisiune!!! Cum le saruta el pe toate, cum le scoate la intalniri romantice si le pipaie pe pipitele acelea din emisiune!!! Gretos! Defapt nu gretos, ci incredibil si foarte fals in acelasi timp. Daca aduceau vreun personaj gen Adi Mutu, Marica sau chiar Poponet mai ziceam. Dar Bote, mai???!!!?!
 Apoi, vineri si sambata am avut ocazia sa ma delectez cu Bote la emisiunea "Serviti, va rog!" de la Pro Tv. Aici, la fel: ba ii dadea palme pe fund mulatrei Laurette, ba o tragea de sani si gemea de ziceai ca moare, ba se balanganea in fata si in spate mimand tot felul de pozitii sexuale, ba se tinea cu mana de organul sexual ca nu cumva sa i-l manance un caine.....In fine, ma opresc pt ca mi s-a facut greata! Cand am timp am sa va povestesc niste faze cu Bote care nu este atat de rafinat pe cat pare si care asculta manele la maximum...

Vad ca si Zuza G imparte fix aceleasi ganduri ca si mine (altfel nu se putea!) :)
zuza G spunea...

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! eu nu-l mai suport! a decazut in ultimul hal si, in incercarea de a face oamenii sa-l considere heterosexual, a facut mai mult rau decat bine. Toata expunerea asta exagerata l-a coborat foarte tare in ochii lumii si da de banuit ca,de fapt, vrea sa promoveze ce nu are...

Anca spunea...

mie nu mi-a placut niciodata...fara suparare. pana si mama zicea ca nu s-ar uita la el nici daca ar fi ultimu barbat de pe pamant.

e gretos, libidinos! era sa mor de greata cand o "mulgea" pe pitipoanca aia mulatra....nu stiu ce a cautat el la un loc cu morosanu si brianna

Anonim spunea...

Prea bine zis! Am apucat si eu sa vad o data emisiunea "Burlacul". De fapt, nu toata emisiunea, ci o parte, vreo 5 minute. Pentru ca imediat mi s-a facut sa schimb canalul.
Sunt total de acord cu tine, insa doar la sfarsit ... chiar asculta manele?!

PS: http://gunoiulromaniei.wordpress.com/ [romanii astia!]

Ema, Brasov spunea...

Vai, ce rautacioase sunteti :)
Ahhh, vreti sa spuneti ca scenele acelea pline de romantism de pe vaporas cand fetele se framantau pe manele... si cand buzele indragostitilor se atingeau tandru ca intr-un duios gang-bang erau minciuni? Vreti sa spuneti ca Bote chiar privea cu jiind la baieteii turci care-si miscau buricele in ritmuri orientale si nu avea ochi pentru frumoasele de langa el?
Ahhh, rautacioaselor si invidioaselor...
Mai, am glumit! :D

Butterfly spunea...

Chiar vroiam si eu sa scriu despre emisiunea Burlacul, saracu' Bote cum a decazut, poate ca de fapt el asa a fost mereu dar fiind mai retras noi il percepeam altfel. Este foarte nesimtit cu fetele alea in emisiune desi el crede ca e galant. Am impresia ca toate il dezgusta si sta la panda sa le demaste ca sunt toate pe interes. A fost tare faza aia cand una din concurente s-a cuplat cu regizorul, era foarte ofuscat...cred ca ii parea rau, mai ales de regizor ca era frumusel :)) Oricum aia care a plecat cu regizorul e cea mai castigata pentru ca oricum niciuna nu va ramane cu Bote. Eu ma voi mai uita la emisiune pentru ca mai prezinta locuri de vizitat din Turcia si acum ca si matinalii si Badea sunt in concediu nu prea am la ce sa ma uit :D

Tzipi spunea...

Vaaai, nu-mi vine a crede ca se difuzeaza asa ceva la televizor, in Romania ! Libidineala dezgustatoare si hartuire sexuala, nu alta ! Si madam Laurette, in loc sa-i tranteasca o poseta in cap ( ca asa e moda la pizipoance ) se lasa trasa de toate alea, in fata natiunii !

Anonim spunea...

Sunt total de acord cu tine..Al apreciam foarte mult pe Botezatu ca om ,ca fie ca tot!Mi se parea un omn foarte modest in ciuda faptului ca situatia lui financiara ma depaseste:))Dar de cand a participat la Burlacul am vazut si o fata de`a lui care ma dezgustat!Imi era sila sa ma mai uit pacat de el:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search