sâmbătă, 18 septembrie 2010

Am aparut in revista JOY!!!!!

Camelia baby ne-a dat o veste foarte buna in seara asta: Zuzele au aparut in revista JOY!!
Yeeeyyyy What a JOY !!!:)
Inca nu am apucat sa cumpar revista pentru a vedea exact despre ce este vorba, insa Camelia, draga de ea, a postat pe blogul sau  fotografii facute paginilor din revista in care am aparut si noi, alaturi de Anda Zelenca , Questioare si Bucharest Style ! Maine revin cu detalii!
Multumim Cameliei pentru ca a fost atat de draguta si ne-a dat de veste si multumim tare mult revistei Joy pentru ca ne-a facut aceasta onoare! :)
Felicitari tuturor!!!
PS: acum am aflat ca si Ruxi darling a aparut asa ca felicitari si ei si vizitati http://living-or-not.blogspot.com/ pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!:)





ColourMePretty spunea...

Congrats zuz!

Unknown spunea...

CUm i-am zis si Andei, desi revista nu imi place, va felicit pe voi!
:*

Anda Zelenca spunea...

Felicitaaaari!:)
Am postat si eu pe blogul meu poza cu articolul vostru. E iesit mai clara si puteti citi ce scrie! kisses!

Radeti acum, ca-s smecher spunea...

nu-mi vine sa cred ca se poate face reclame la astfel de mizerii ! dar voi unde sunteti ? nu vad capete de circumferinta unui cotor de mar, cu trei smocuri de par si 1000 de pistrui. Ce bun sunt ! Acum mi-a picat fisa ! sa vedem daca vei vorbi despre ce femei stau la soare in tatele goale si despre ce telenovela ne recomanzi in urmatoarele postari. Sunt smecher de smecher, voi doar prin blog va mai evidentiati !

Iar voi comentatorii sa cititi asta: Ce adunatura de fraieri sunteti pierdeti noptile pentru internet, de ce nu dormiti la miezul noptii ? ca vad ora la care au fost scrise pupincurismele !

PS: Capodopera aceasta de Beethoven, pe care a compus-o cand era hipoacurzic (surd adica) si care a devenit imnul Uniunii Europene nu ar trebui comparat cu numele unei reviste scrise de rapanosi, pentru rapanosi.

PS2: De unde ai auzit de Beethoven ? Nu credeam ca ai auzit decat de manele si house si/sau de Nicoleta Luciu !

PS3: Am scris asta pentru ca imi place sa fiu smecher, pamfletez si eu cum pot :)) ;)

Florin

Ema, Brasov spunea...

Sper sa gasesc si eu revista :)...
Uite o idee nespeculata de presa: un catalog cu cele mai interesante bloguri, compartimentat pe categorii de interese!

Iulia spunea...

Felicitari! :)

Mirela Niculai spunea...

felicitari! am vazut si eu.. cu toate acestea, nu cred ca sunt corect incadrate la "cele mai citite bloguri".. tu esti una dintre cele care chiar au trafic, dar cu greu se poate spune asa ceva despre unele bloguri incadrate de joy asa :) [nu ma intelege gresit]

Ella Gheorghiu spunea...

E oficial..sunteti dive!
Felicitari!

Zuzele spunea...

da da, cele mai dive!:)) Multumim!

Zuzele spunea...

Mirela, noi nu ne-am gandit la trafic atunci cand am pus bazele acestui blog. A inceput ca o gluma. Toata lumea isi facea blog si am vrut sa vedem daca suntem in stare sa facem si noi unul ca suntem praf cu tehnica :)) Am vrut sa fie un spatiu dedicat divelor de carton si in care noi sa avem posibilitatea de a le critica asa cum simtim, fara ca cineva sa ne interzica asta! Intre timp, si alte subiecte si-au gasit loc aici si, in general, in limita timpului liber pe care il avem, incercam sa abordam subiecte care noua ni se par interesante, fara a ne gandi la trafic pentru ca oricum nu castigam bani de pe urma lui :) Avem cateva reclame, insa sub nici o forma nu traim de pe urma blogului. El este un hobby, insa suntem mandre ca voi ne cititi si ne-am facut multi prieteni care ne viziteaza frecvent. Asta este cea mai mare satisfactie pentru noi si nu putem decat sa va multumim!!!!! Va pupam pe toti!

Zuzele spunea...

Florin, te felicitam pentru smecheria de care dai dovada! La mai mare!

Irene spunea...

Felicitari !!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search