miercuri, 15 septembrie 2010

Bou' baltzii dixit

Un cuplu în care diferenţa de vârstă de 22 ani n-a fost o problemă, a trecut pe lângă un divorţ urât din cauza dependenţei de alcool. Israela (61 de ani) şi Liviu (39 de ani) au vrut acum două săptămâni să divorţeze, din cauza unor probleme care au "derivat" din dependenţa tânărului de alcool. 

"Eu am vrut să divorţez, clar. Am şi plecat, la Amsterdam, ca să văd dacă o mai iubesc. Şi mi-am dat seama că ţin la ea, o iubesc, în sensul cel mai adevărat al cuvântului. Nu mi-e milă de ea ci chiar ţin la ea, ca şi cum te ataşezi de un obiect, de un animal simpatic, frumos", a povestit Liviu, la "Happy Hour", la PRO TV.

Liviu a povestit, de asemenea, că viaţa lor sexuală nu a mai fost una prea activă. "Între noi doi, să zicem că n-au mai fost cine ştie ce relaţii sexuale. E vorba şi de vârsta ei, eu o şi înţeleg. Mergem cât mergem şi unde nu se mai poate, apelăm în altă direcţie", a povestit Liviu.

Israela a explicat problema şi din punctul său de vedere. "El bea şi la bine, şi la rău. L-am motivat cu două lucruri: are o alergie adică nu este bine, medical vorbind, să bea şi doi la mână, mi-a fost greu să accept această stare de dependenţă, nu cu socializarea cu alcool. Eu nu l-am ajutat, el a lucrat singur la acest lucru. Şi de asta am vrut să divorţăm pentru că din dependenţa de alcool derivă multe probleme", a povestit Israela.

sursa: Libertatea
Ema, Brasov spunea...

Maruta isi vinde bine emisiunea. Nu trebuie sa caute mult pentru a gasi subiecte. In acest caz, nefireasca legatura dintre "bou' balții" si "un obiect sau animal simpatic"...
Oare vor face copii?
Si daca da (Doamne fereste) ce vor fi acestia: oameni, animale sau obiecte?

Zuzele spunea...

Auzi tu declaratie de idiot: tin la ea ca la un animal simpatic!
Doamneeee
Si inainte sa se vada cu sacii in caruta, o iubea la nebunie! Aparea pe la TV cu fata aia de dobitoc si ii facea declaratii de amor, iar acum cand i-a facut femeia casa si l-a pus stapan pe afacerile ei, tine la ea ca la un hamster! Offf

SoSheSays spunea...

Ce oameni...

raisa spunea...

cred si eu ca sa apucat de baut...da vina este a ei nu a lui pentru ca a crezut in "dragostea lui"in acest caz dragostea chiar ca e oarba

Anonim spunea...

ma gandeam ieri, citind in ziar declaratia lui: oare femeile innebunesc de la o varsta incolo?Cum puii mei s-a uitat cucoana asta ( caci ea este oricum o cucoana) la uratania asta adusa de la coada vacii, care declara asemenea ineptii?Nu le-am dat mult timp impreuna, dar nici nu m-am gandit ca eternul indragostit va face declaratii de cacao, macar pentru faptul ca l-a plimbat si i-a aratat ce n-a vazut neam de neamul lui de la soparla incoace.Nu e grav ca se despart, egrav ca e un porc nerecunoscator si un gigolo de proasta factura.Bliax!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search