miercuri, 22 septembrie 2010

Bunica la 28 de ani!

Aurica (foto dreapta) din Focsani a fost obligata de parintii ei de etnie roma sa se marite la varsta de 12 ani. A ramas foarte repede gravida si a nascut-o pe Lenuta (foto stanga). Tipic tiganesc. Amuzant (intre ghilimele) pentru mine este faptul ca Lenuta, fiica, a nascut acum cinci luni un copilas, iar Aurica a devenit bunica la numai 28 de ani!!!!! Auzi G, la varsta noastra am fi putut fi deja mamaite! :))) Mai multe despre acest subiect am gasit aici intr-un reportaj scris destul de slabut....

Si a propos de tigani, am vazut aseara un reportaj la Antena 1 despre tiganii cersetori din Paris. Doamne in ce hal ii agasau uratii aia pe turistii care vizitau Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame sau Bulevardul Champs Ellysee!!! Ce nenorociti!! Toti il hulesc pe Sarkozy ca vrea sa-i expatrieze pe tigani acasa, in Romania. Eu, personal, si puteti sa ma acuzati de xenofobie, il inteleg perfect si ii dau dreptate in totalitate. Va imaginati o localitate linistita din Provence sau din Normandia, cu oameni cuminti care-si vad de treaba lor. Pana la un moment dat cand la marginea localitatii s-a instalat o tabara de tigani de unde duhnesc niste mirosuri greu de suportat din maldare de gunoaie. Pana cand tiganii au inceput sa le fure din case, sa le molesteze copiii la scoala si, eventual, sa mai si violeze cate o localnica din cand in cand. Super tare, nu? Ce ar fi trebuit sa zica francezii? Ei, lasa, sunt cetateni europeni ca si noi?! Toti sar in sus pe la televizor ca-i discrimineza pe tigani. Eu, una, ma gandesc cu groaza ca s-au intors in Romania si ma rog sa dispara cat mai repede...oriunde....
Stiti ce mai cred? Ca nenea aia de la Comisia Europeana isi baga acum unghiile in gat ca au acceptat ca Romania, o tara cu prea multe bube, sa adere la Uniunea Europeana. Ah, si sa va mai spun ceva: eram acum ceva vreme la Opera din Paris, insotita de niste doamne in adevaratul sens al cuvantului. La garderoba am salutat foarte politicos in limba franceza, limba pe care o ador, iar doamna de la garderoba ne-a spus foarte parinteste, nestiind ca noi suntem romance: "Doamnelor, va rog sa fiti atente la genti ca in sala sunt tigani romani imbracati elegant care fura!". Ei, ziceti voi, cum sa nu-i iubesti???
Mamoru spunea...

ANTONESCULEEEE, UNDE ESTI GENERALE ?!?!? Mare greseala ca te-au impuscat prea devreme ... cum dracu sa nu fie din ce in ce mai multe CIORI BORATE daca intra in productie de la 12 ani , si la 28 de ani deja au nepoti... MOARTE BORATURILOR ! Adunati toti intr-un lagar si ARSI DE VII !

Zuzele spunea...

Mamoru: Ei, nici chiar asa! Nu as fi de acord cu o decizie atat de radicala. Pana una, alta, televiziunile, presa si autoritatile nu ar trebui sa ne mai bombardeze cu tot felul de stiri, reportaje, filme si emisiuni cu si despre acesti minoritari. Si sa nu ni-i mai prezinte ca fiind "SEMENI DE-AI NOSTRI" ca eu nu-i recunosc drept asa ceva!!!

nationalistul spunea...

Mamoru are dreptate ! moarte tiganilor spurcati, ati distrus reputatia acestei tari mai rau decat oricine altcineva, din cauza voastra ne e rusine sa ne vada cineva orasele, satele etc. Vine un neamt la noi in tara si vede cioi in carute sau in tomberoane, jos tiganii ! Ameicanii au facut rezervatii indienilor, noi de UE nu putem face la fel cu tiganii nomazi ! ia auzi: bunica la 28 de ani, masini de facut copii asta sunt ciorile astea ! huoooooooooo !

Dacul_mandru spunea...

tigancile astea scarboase si desculte cu purandei la piept ar trebui sa fie arse la organele genitale, iar barbatii tigani castrati, asa nu se vor mai inmulti in halul asta, in 2110 va fi specia va fi mult mai rara ca acum ! daca nu, peste maxim 100 de ani vor ajunge majoritari, va insemna un adevarat dezastru pentru Romania ! Jos ciorile !

Tavi spunea...

Zuzix ce frumos copil ai ! Ma bucur ca ai nascut in sfarsit !

Zuzele spunea...

Tavi: hahaha

Camelcutza spunea...

Uite de ce tatal meu la 69 de ani dupa 45 de ani de munca mai lucreaza: ca proastele astea sa toarne plozi si statul sa plateasca pentru o singura familie 10 alocatii, cand eu nu stiu daca voi face doi copii...citeam mai demult un intervu cu un ginecolog care zicea ca doar teama de a fi acuzat de malpraxis il opreste sa le castreze pe tiganci cand vin la consult

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search