duminică, 5 septembrie 2010

Carmen are fundite, Meme are doua maini dibace :)

Carmena, prietena de peste 20 de ani a Zuzelor a fost la nunta unei colege de serviciu, insa nu asta este important (ups!), ci freza ei frumoasa facuta de o alta prietena care, atentie!!!, nu este coafeza, ci lucreaza la banca:)) Memelusha are o dibacie nativa in tot ce inseamna frumusete: ea mi-a facut cea mai frumoasa pedichiura ever, candva demuuult, insa o tin minte si acum, de manichiuri nu mai spun- intotdeauna sunt perfecte, fara cusur, iar cand lucreaza, parca te mangaie:) Nu simti nici cea mai mica piscatura, nici durere, nimic!

Eu una aproape ca adormisem cand imi taia cuticulele, ceea ce nu mi se intampla cu nimeni altcineva! De masaj nu mai spun pentru ca Meme este fiinta care mi-a facut cel mai relaxant masaj din lume, mainile ei parca erau fulgi care ma mangaiau.
Sambata a venit randul lui Carmen (probabil ca o sa ma omoare cand o sa vada pozele cu ea aici) sa beneficieze de priceperea ei si a plecat la nunta cu o coafura foarte draguta si un machiaj perfect, laudate de toata lumea:)
Bravo Memelusho!!!
PS1: eu zic sa renunti la stresul din banca, la prostelile astea si sa te apuci serios de munca in domeniul asta al frumusetii, mai ales ca iti face foarte mare placere!
PS2: Elena- cunoscuta noua, celor care o iubim, drept Meme:)- este cea mai prietenoasa si calda fiinta pe care o stiu si are o doza mare de amabilitate combinata cu sinceritate. Uneori este mult prea sincera, dar tocmai asta este farmecul ei:) Puuup

Ema, Brasov spunea...

O fata cocheta! Felicitari pentru talentul si da, cred ca ar face cariera in domeniul infrumusetarii. Calitatea va avea cautare intotdeauna.

Corina spunea...

Nu-ti mai taia cuticulele!!!!!!!!

Zuzele spunea...

Multumim, Ema! Am uitat sa spun ca modelul are parul cret, cret, cret, deci necesita multa rabdare sa il indrepti si sa ajunga la rezultatul asta :)

Vlad spunea...

Foarte dragut modelul! Eleganta, rafinata si foarte, foarte draguta!

alina balerina spunea...

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cat de frumoasa este coafura!!! ma puteti pune in legatura cu prietena voastra? multumesc

Raluca Octavia spunea...

Si cum se simte prietena asta a voastra in banca? Nu viseaza tot timpul coafuri, manichiuri...

Zuzele spunea...

Raluca, nu se simte tocmai bine! Si eu cred ca o munca d-asta robotizata, lipsita de viata, de exuberanta, de dragoste de meserie o plafoneaza rau de tot si ii ingradeste foarte tare puterea creativa. Oricum, visul ei este sa aiba un salon de frumusete :) si sunt convinsa ca va reusi pana la urma!

Raluca Octavia spunea...

E cam mare prietena voastra,ca aveam un asociat pentru ea, care isi baga mainile in parul musafirilor,a colegelor, si vine cu periile dupa ea, cu punga cu clame si elastice,se uita daca sunt date cu oja...belea! Iar la 6 ani se luase de una:"Stii de ce nu am mai venit la tine, de mult timp? Mama era foarte suparata, mi-ai gresit tunsoarea si a trebuit sa ma indrepte ea acasa...acum stii sa tunzi mai bine? Vezi sa nu ma grresesti ca data trecuta,ca a spus ca nu mai vine la tine!" Acum o duc la o tipa de care e multumita, o tunde asimetric, in scari,si dam tot 15 lei.Dar, de la care vrea sa invete trucuri:cum ai facut asta,cum tii foarfeca,ii imita gesturile,de ce ma dai cu asta, asta,se uita prin sertare, cu greu o mai scot de acolo.E doar in clasa a doua si ea ma intreaba de ce nu fac la scoala cursuri de coafura si de gatit fetele,ca asta le trebuie in viata...
Cu siguranta parintii prietenei voastre, cand au intrebat-o in liceu ce vrea sa faca in continuare nu i-au sugerat scoala de coafura sau cum se zice, ci drept sau economie. Si nici ea nu se gandea ca va fi o muncaonoraabila...mentalitatile, ce sa-i faci...

Anonim spunea...

super frumoasa coafura, iar Carmen este si mai si ! Felicitari prieteni voastre pentru pricepere! pupici zuzele

cristian spunea...

Foarte frumoasa si fata si coafura. Daca are chef sa iasa la o cafea/suc/apa , ce vrea ea,sa-mi raspunda aici :*

Anonim spunea...

CRISTIAN DRAGA CATI ANI NUMERI MATALE?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search