marți, 7 septembrie 2010

Cum sa ai un bronz frumos in orice anotimp

In drum spre munca, ma uit cu tristete spre strandul care s-a inchis, spre piscinele goale care pana acum ceva timp erau pline de oameni veseli, relaxati si bronzati. Din pacate, vine toamna! Gandul ca, in curand, trebuie sa pun la naftalina sandalele si slapii si sa pun pe rafturile de jos cizmulitele, ma deprima. Iubesc vara, iubesc soarele si marea si, mai ales, pielea bronzata. Culoarea aramie a pielii imi da o stare de bine, parca hainele imi vin mai bine, parca mai mult curaj am sa port o fustita scurta atunci cand am picioarele bronzate. Ma simt mai frumoasa atunci cand sunt bronzata, mai impacata cu mine si aproape ca nu ma machiez toata vara, obrazul maroniu fiind suficient cat sa ies cu incredere din casa.

E septembrie, dar sunt inca bronzata, chiar daca nu am avut concediu la mare in vara asta. M-am bucurat doar de un weekend la malul marii si de vreo cateva vizite la Water Park sau strandul Crangasi. Pielea mea nu s-a facut neagra, ca in alti ani, insa s-a maronit foarte bine, chiar daca m-am protejat cu creme SPF 50+. Asta dovedeste celor care refuza protectia solara pe motiv ca nu se mai bronzeaza ca abereaza groaznic. Ce-i drept, intr-o dupa-amiaza am folosit si Pizz Buin cu sfp 15, insa nu justifica bronzul meu.

Urmele costumului de baie inca se vad si mi-e teama sa-mi fac un gomaj de teama sa nu ma albesc. Am si eu piticii mei pe creier si sunt mai multi de sapte, recunosc:), dar nu-mi place pielea alba. A mea, desigur! Ma panichez asa cum pic vazand ca mi se duce bronzul si nu pentru ca trebuie sa mi-l admire cineva -oricum iarna sunt infofolita din cap pana in picioare-, dar ma simt eu mai bine in pielea mea daca ea este maro.

Autobronzantul este si el o solutie, insa este pretentios si implica timp, rabdare, migala, atentie. Trebuie sa ai grija sa-l aplici uniform, sa-l lasi sa se usuce, sa nu plangi daca vezi urme inestetice, sa faci dus cu grija si sa nu folosesti lufa sau buretel de baie sau floare de dus sau orice altceva care, prin frecare cu pielea, iti fura culoarea.
De solar nici nu vorbesc pentru ca el nu este o solutie. Niciodata. Nici macar o data!
Am mai auzit de bronzarea organica, insa nu am beneficiat de un astfel de procedeu pana acum. Zilele trecute, am participat la un eveniment petrecut la sediul Top Line din Bulevardul Regina Maria nr. 14. Doua doamne dragute venite special din Londra ne-au prezentat metoda de bronzare a vedetelor de la Hollywood, SUN JUNKIE.


O foarte frumoasa si bronzata domnisoara a defilat in costum de baie si tare uimite am fost sa aflam ca pielea ei arata asa dupa numai o sedinta de bronzare Sun Junkie. Parea venita dintr-o vacanta de 3 saptamani in Caraibe:) Exact cum spune in reclama: in numai 10 minute esti bronzata ca dupa o saptamana de plaja. Sun Junkie ofera trei tipuri de bronz: light, mediu sau intens, in numai 5 minute, cu un pulverizator special. Exista si produse cosmetice pentru intretinerea bronzului, de luat acasa: gel de dus, creme pentru corp, gomaj, spray-uri si spume care sa repare bronzul pe masura ce se duce.

Inca nu m-am bronzat, insa am aflat ca inainte de sedinta Sun Junkie trebuie sa fac un gomaj al pielii. In caz ca nu am avut timp sau chef pentru asta, la salon exista niste servetele abrazive special pentru scrub. Mi s-a mai spus ca nu trebuie sa astept jumatate de ora sa se usuce solutia bronzanta, ca in cazul autobronzantului, si ma pot imbraca imediat, insa ar trebui evitate hainele foarte mulate. Si pe buna dreptate pentru ca nici crema de corp nu intra imediat in piele si trebuie sa astepti putin dupa aplicare. Chiar daca efectul se vede imediat, am aflat ca dupa 8 ore, bronzul se va observa in toata splendoarea lui.
Nu este indicat sa te epilezi cu ceara sau sa folosesti lama de ras dupa ce te-ai bronzat si nici sa faci gomaj pentru ca, o data cu celulele moarte ale pielii, se duce si bronzul.
Abia astept sa merg si eu! Va mai dau detalii dupa aia!
Razvan spunea...

Ca sa aratati precum corbii sau precum indienii trasi in ciocolata aramie veniti aici sa primiti sfaturi ! 100% Garantat, oameni buni !

Anonim spunea...

cat costa o sedinta de bronzare? ms, alina

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search