joi, 9 septembrie 2010

Daca prostia ar durea....

...multi s-ar tavali in chinuri, corect!

Gasesc in Click o mostra evidenta de prostie si aflu ca Mitoseru -n-am inteles niciodata de ce Mitoseru e vedeta- si gagica lui s-au tatuat. Mda, ce pot face doi amorezati decat sa se tatueze?!? Ma mir ca nu si-au scris unul altuia numele in locuri mai mult sau mai putin la vedere, dar au comis-o si mai rau de atat. Mito -ca asa e alintat pe la TV- si-a facut o cruce imensa pe bratul drept si un mesaj in limba araba pe antebratul stang :))) Imbecilitatea inca nu a atins cota maxima!
La prima vedere ai crede ca este un alt idiot care isi picteaza niste litere pe care oricum nu le intelege, dar o face doar asa pentru ca este la moda. Stiti ca se practica treaba asta cu litere chinezesti, arabesti, sanscrite, otomane, tibetane....
Acum vine surpriza: stiti ce si-a scris Mitoseru cu litere de-o schioapa pe mana si ce-o sa-l transforme intr-un mos penibil peste niste ani? JUST 3US , adica "doar noi trei", dar in arabeste :)))) Dar stiti cine sunt aia trei? Si citez: "eu, Noemi (n.b. nevasta) si catelul nostru, Tomitza", cu "tz" :))))
Ati auzit ceva mai imbecil de atat? Pai si daca vor face greseala sa aduca pe lume vreun copil, sau doi sau trei, si ei il slavesc in posteritate pe caine? :)))
Asta nu e tot! Nevasta si-a scris pe burta, tot cu font 700 „Just a guilded butterfly"- "doar un fluture aurit" si alaturi un fluture, desigur, aurit :)))) Ah, si au platit pentru asta vreo 10 milioane! La cat mai multi din astia sa mananca si gura lu' tatuatoru :))

PS: au mai fost unii, Varciu, care si-au tatuat numele unul altuia pe mana si la 3 zile au divortat :))
Corina spunea...

Senzational, dar sincer, ma asteptam de la Mitoseru sa ne ofere dovezi si mai concrete de imbecilitate sinistra. Slava Domnului, are cu ce!

Anonim spunea...

Un titlu mai potrivit nici nu gaseai.Serios!Nu pot sa-mi dau seama cum poate sa apara cu zambetul pe buze l tv si sa vorbeasca foarte degajat despre iubirea lui pt Naomi,Noemi,cum o cheama stiind ca a omorat o femeie!Daca o iubesti,spune-i frate ei,dar nu apari in fata natiunii fara pic de respect pentru parintii fetei pe care a omorat-o.
Rusine!( dinu patriciu :))) )

Anonim spunea...

daca prostia ar durea .. ar fi bine

Ana-Maria spunea...

:)) Mitoseru face glume pe seama altora. De fapt... el este o gluma. :)

Ema, Brasov spunea...

Cand am ajuns la "JUST 3US" m-am gandit: ahaaa, probabil prietena/sotia (nu stiu ce este) este insarcinata. Dar de unde - al treilea era catelusul.
Ii propun alte idei pentru tatuaje:
mesajul "Zi-le, domnu' Geo!" scris in chineza sau pe Cornel Palade si Romica Tociu pupandu-se :)

yoana spunea...

Mai bine isi scriau el i'm just a killer si ea married with a killer..exemplu de mai mare prostie impletita cu nesimtire nu cred ca mai exista..pup.ce face zuza o?

Zuzele spunea...

Yoana, zuza o e sanatoasa si... asteapta:)

nico spunea...

=)) :)) :)) don't you love the showbiz?

Anonim spunea...

bine... sigur is facute la misto si is din alea de se spala... genu de tatuaje care se fac la mare cu hena

anonim23 spunea...

Stai ca ai omis partea cea mai suculenta. Si anume faptul ca Mitoseru si-a scris invers tatuajul pe mana si cu litere nelegate. Cel mai probabil a folosit un computer care nu recunostea caracterele arabe de la dreapta la stanga si s-a produs dezastrul care se intampla la majoritatea ignorantilor care n-au habar de o limba, dar vor sa se tatueze in limba respectiva. Ca sa sune mai clar, daca mesajul ar fi trebuit sa fie just3of us, el are de fapt pe mana fo3tsuj - m-am chinuit sa descifrez citind invers. Numai ca e si mai ridicol de atat, deoarece in limba araba caracterele arata diferit luate ca atare decat legate intr-un cuvant. Ce are el pe mana sunt litere separatesi scrise invers care ar starni rasul oricarui arab.

Anonim spunea...

Stai ca ai omis partea cea mai suculenta. Si anume faptul ca Mitoseru si-a scris invers tatuajul pe mana si cu litere nelegate. Cel mai probabil a folosit un computer care nu recunostea caracterele arabe de la dreapta la stanga si s-a produs dezastrul care se intampla la majoritatea ignorantilor care n-au habar de o limba, dar vor sa se tatueze in limba respectiva. Ca sa sune mai clar, daca mesajul ar fi trebuit sa fie just3ofus, el are de fapt pe mana sufo3tsuj - m-am chinuit sa descifrez citind invers. Numai ca e si mai ridicol de atat, deoarece in limba araba caracterele arata diferit luate ca atare decat legate intr-un cuvant. Ce are el pe mana sunt litere separatesi scrise invers care ar starni rasul oricarui arab.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search