luni, 20 septembrie 2010

"Eat, pray, love" si vei arata ca Julia Roberts !

Cred ca v-am mai vorbit despre filmul "Eat, pray, love" care va avea premiera si in Romania, prin octombrie. Nu stiu cum va fi filmul, insa cartea dupa care a fost inspirat, scrisa de Elizabeth Gilbert m-a dat pe spate. Geniala! Si, daca la prima vedere ar parea o chestiuta siropoasa si ieftina pentru femei cu capul in nori, ei bine nu este deloc asa, si scriitoarea transmite un mesaj profund, insa n-as vrea sa va dezvalui mai multe. Va invit doar la film! Eu stiu sigur ca voi merge si sper sa nu fiu dezamagita!

Julia Roberts joaca rolul principal al femeii care, dupa o dezamagire in amor, vrea sa inceapa sa traiasca pentru ea, sa-si regaseasca propria identitate si isi ia lumea in cap: se desfata cu delicatese culinare prin Italia, se roaga cu ardoare prin India, iar mai apoi intalneste iubirea adevarata in Indonezia. Cel care ii fura inima in film este Javier Bardem. Desi a trebuit sa se ingrase vreo 7 kilograme pentru rolul din film, Julia arata acum bestial, iar in Spania, acolo unde se afla momentan pentru promovarea filmului, a aratat doua bucati picioare superbe :)
chibit spunea...

D-aia s-o fi sinucis si el: l-a somat cineva sa-si poarte creatiile...

Anonim spunea...

De Julia mi-a placut intotdeauna, e naturala si emana prospetime, emana impinirea unei femei.Cel putin in toate aparitiile ei a fost misto.

Suri spunea...

subscriu !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search