luni, 6 septembrie 2010

Hannah Montana cu strampii rupti


E clar ca am ramas in urma rau de tot daca nu imi place felul in care este imbracata Miley Cyrus aka Hannah Montana, idolul copiilor. Nu m-ar mira ca fanii ei sa se tavaleasca pe jos pentru a-si convinge parintii sa le dea voie sa se imbrace asa!
Iliutza spunea...

Mare vedeta, o diva de carton a Americii. Ii invata pe copii sa se combine la o varsta frageda, sa se poarte si sa se imbrace aiurea. Nimic educativ nu este in prostia asta de show: este si cazul surioareii domnisoarei MsCutegirl33de pe youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=-p58uBu90so

In orice caz, asta nu e DISNEY ! Disney vine de la parintele desenelor animate (creatorul lui Mickey Mouse, Goofy, Donald etc), care ar face infarct daca ar vedea in ce hal a decazut compania lui !

Raluca Octavia spunea...

Bine ca s-a imbracat asa. Trebuie sa i-o arat fetitei si sa-i explic cum e treaba cu idolii,sa nu isi faca, sa nu-si doreasca sa-i copie, etc. Si asa o invat sa aiba o stima de sine!

Zuzele spunea...

da, halal idol! Pai imi zicea iubitul meu care e la Londra ca pe acolo strampii rupti sunt la mare moda, toata lumea e asa pe strada! Si imi zicea sa nu ma mai supar cand mi se duce un ochi la dresuri pentru ca o sa fiu la moda cu ei rupti :)) Octavia, crezi ca, vazand-o asa, copiii nu vor vrea si ei sa aiba ciorapi ca Hannah ca tot e isterie mondiala prosteala asta !

Stefana spunea...

urata mai e fratilor...oricum o vedeta asa cu pretentii ar trebui sa aiba putin bun simt si sa-i pese cum iese pe strada. Miley cu dinti de cal =)) Ce dracu e asa populara ? Raspunsul e simplu: copiii pot adopta orice, depinde la ce se uita si cu ce se obisnuiesc, iar tinerii oricum sunt inculti...le spui lor de mers la opereta si fac ca trenul =)))))

cute_girl33 spunea...

sora-mea de 11 ani s-a imbracat cu cercei lungi de aur a lu maica-mea si avea maieu peste bluza cu pantaloi mulati.a spus ca se duce la joaca imbracata "cool".

cool?deja a apucato chestia asta,zicea chestii de genu:mama,vreau clatite de care mananca hanna!tataaaa,vreaucasa de care are hannah!dupa aia a inceput sa zica ca se combina si chestii din astea.. am stat in acelasi autocar pentru banchet...la intoarcere s-a sarutat cu unu 0_0.numa prostii invata.mama nu m-a crezut s-o pedepseasca....

azi,sora mea l-a adus pe iubitul ei.ARE !! ANI!ce fata a facut tata cand sora mea a venit cu "iubitu" in casa :))

Ema, Brasov spunea...

Evolutia involutiei :)
Uite ce am gasit: "Daca vrei sa pari slaba, opteaza pentru rupturi verticale, daca vrei sa adaugi forme, alege-le pe cele orizontale." sau "Pentru o noapte cu fetele in oras poti incerca o pereche de blugi skinny distrusi, o bluza si o pereche de pantofi cu toc. Trebuie sa fi atenta cu o astfel de pereche de blugi pentru ca pot scoate in evidenta anumite defecte. Asadar, asigura-te ca alegi perechea ideala, daca sunt rupti pe orizontala te fac sa pari mai joasa si mai lata"(www.ileen.ro)
Sa inteleg ca Miley vrea sa arate mai voluptoasa, nu?

Unknown spunea...

Ce Sailor Moon si Sandibel de pe vremea noastra, uite aici scoala la Hannah Montana :))

Doamne nu o suport pe fatuca asta!
E doar un produs de entertaintment si atat!

Nu tu pic de originalitate sau ceva in genul macar... E doar un produs de pe urma caruia unii scot niste bani in plus si atat...

Insa e tragic faptul ca generatiile din ziua de azi sunt atat de innebunite dupa aceste produse...

Maine poimaine vom ajunge ca in filmul acela, Idiocracy, condusi de prosti! :)

Zuzele spunea...

Asa e, le spala creierul pustilor si ii indobitoceste cu prostelile alea din serial!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search