miercuri, 22 septembrie 2010

INCREDIBIL! Liviu Varciu s-a impacat cu Adelina Pestritu

Inca dinainte de a divorta ne-am exprimat parerea noastra legata de manelistul Liviu Varciu si de sotia sa, pitipoanca Adelina. V-am spus inca de pe atunci ca cei doi anonimi nu vor decat sa-si faca publicitate balacarindu-se in public. Ei bine, nu ne-am inselat! Dupa ce de prin aprilie ziarele si emisiunile TV, mai ales Happy Hour a duduit pe seama divortului dintre cei doi divi de carton, respectiv sotii Varciu, au aparut azi la Maruta in emisiune imbratisati si mai indragostiti ca niciodata. Vezi domnule, se iubesc prea tare s si-au dat seama, intr-un final, de acest sentiment. De asemenea, cei doi au anuntat ca se vor muta amandoi intr-un apartament inchiriat si ca se vor casatori din nou, iar de maine vor purtqa din nou verighetele pe degete.....

Imi cer scuze, dar nu mai pot comenta prea mult deoarece va reamintesc ca sunt insarcinata in sapte luni si mi-e teama sa nu fac vreo disgradivie de la atata greata cata imi provoaca cei doi despre care nu auzise nici naiba pana la asa-zisul scandal.
ColourMePretty spunea...

si cu tatuajele acoperite ce fac? :))
Mie mi se pare frumusica,lasand la o parte caracterul si bagajul cultural lipsa.Dau bine impreuna.

Anonim spunea...

pt tine(ca dv nu iti pot spune..)femeia care a scris asta...este lipsa de moral si respect fata de ei...ok,mai mult fata de el...merita MAI MULT RESPECT! MULT MAI MULT...(spre deosebire de tine)dar pt tine..ipocrita care a scris asta...esti o IDIOATA cu I MARE care isi da cu parerea fara macar sa ii cunosti sau sa ai pic de informatie in bolovanul ala din capul tau care nu se poate numi CREIER!! Deci,cand am vazut articolul asta m-am inchinat cand am vazut atata ipocrizie! Doaamnee...ce este atat de scarbos?? doi oameni normali care se impaca..este chiar o binecuvantare..nu au facut nimic altceva..si in plus,daca nu ti-a placut asta..DC TE-AI UITAT FEMEEIIEE?? ca sa iti scrii tu opinia ta jegoasa?? lasa-i in pace pe oameni,ei nu si-au dat cu opinia despre tine...(evident,pt ca esti un NIMIC!!) BV LOR SI SUCCES IN CONTINUARE:x
PS : MI-E ABSOLUT MILA DE SARACUTUL BEBELUS PENTRU ``MAMA`` PE CARE O VA AVEA...

dedeea spunea...

Anonim:) Sincer..ar trebui sa le fii nasa sotilor Varciu:)) care se vor casatori din nou.Da este adevarat,bravo lor ca se impaca,este un lucru bun.Dar cum ramane cu scandalurile? Cu asa zisul concurs facut de Varciu in a-si alege noua prietena care se va muta cu el in apartament?

Asta e relatie domle? Sa iti speli rufele in public atata timp si dupa sa apari la televizor sa spui,,da nu s-a intamplat nimic''?

Poate pentru dumnevoastra da,poate asa sunteti obisnuita si in familie sa procedati.Sa va fie rusine ca va legati de persoane pe care nu le cunoasteti si de copii care nici nu s-au nascut.Sa va fie rusine pentru cuvintele urate si ipocrizia de care dati parte.

Sa va fie rusine de anii pe care ii aveti:) Cei 7 oricum lipsesc cu desavarsire.

Anonim spunea...

:o Doamnee! Cata aroganta in ``persoana`` care a scris asta! Ce lume...

Zuzele spunea...

Ramona J: Da...
Anonim 1 si 2: No coment, Dedeea v-a raspuns exact cum am fi facut-o si noi
Dedeea: Multumim foarte frumos pt sprijin, draga noastra! Pana acum noi credem ca am asistat la un circ ieftin, la o inscenare care a avut drept obiectiv lansarea la rampa a tinerei Adelina si cresterea cotei si popularitatii "ACTORULUI" Liviu Varciu

dedeea spunea...

Nu trebuie sa va suparati fetelor pe astfel de comentarii. Prostia e mare in ziua de astazi si unii,,anonimi'' traiesc degeaba:)

alinutza spunea...

Cu siguranta si-a pus Varcioaica toate pitipoancele sa comenteze, exact cum faceau amicele parasutei de bebelusa care s-a cuplat cu omu ala insurat!Sa le fie rusine! Niste bagaboante!

Ana-Maria spunea...

Nu stiam ca esti insarcinata... Felicitaaaari! :* Fetita? Baiat? :>

Zuza O spunea...

Ana-Maria: Multumesc frumos! BAIAT!!!

Irene spunea...

chiar atata tam-tam sa faci pentru imagine ? a fost o strategie de la bun inceput :))

Zuzele spunea...

Irene: Bahmuteanca si Prigoana au facut tam-tam, au divortat, s-au batut cu pliciul si s-a balacarit pana a ajuns Prigoana mare parlamentar!!!

Felicia spunea...

M'am saturat si de el si de ea peste tot numai Adelina face, Adelina drege ....peste tot cum fac si ce fac dau de ea...daca apare si pe Animal Planet(canalul meu preferat)cred ca o impusc!

Ella Gheorghiu spunea...

Doamneeee,ca mare Ti-e gradina!Tare prost mai e Mr.Anonim.
Cat despre simpaticii si plasticii Varciu nu se deosebesc cu nimic de niste figurine de ceara.Nu au nimic de spus,doar de dezbracat...

Ana-Maria spunea...

Atat de dragalasi sunt bebelusii... Sa te bucuri de el! :*

raisa spunea...

Zuzo ai citit azi cancan asta e tare sa vezi ce bomba cu pestrita

Anonim spunea...

INVIDIE.asta aveti toti in voi ...sunteti invidiosi k nu apreti voi la tv.ma int dak voi ati fi in locu vostru qm v-ati simti???e trb lor ce fac .atat liviu cat ji adelina sufera dar au un orgoliu foarte mare..sunt foarte frumosi amandoi ..e trb lor ce fac cu viata lor publica sau privata aja k nu mai comentati la adresa..sper sa se impece k sunt foarte frumosi impreuna...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search