marți, 21 septembrie 2010

Iuliana Tudor are leucemie si risca sa moara la nastere

O veste foarte trista am primit astazi din partea ziarului Click: Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR1 sufera de leucemie si, insarcinata in sase luni, risca sa moara la nastere impreuna cu bebelusul :( Am admirat-o intotdeauna pentru eleganta si profesionalism, pentru discretia de care a dat dovada de-a lungul anilor si abilitatea de a fenta tabloidele, evitand intotdeauna sa apara in presa fara motiv, profitand aiurea de statutul sau. Are 33 de ani si merita sa fie fericita!

Doamne fereste sa se intample vreo tragedie! Ii dorim multa sanatate si ei, si copilasului !
Anonim spunea...

Dumnezeu sa fie alaturi de ea si sa o binecuvinteze in fiecare zi cu cat mai multa putere,sanatate suficienta incat sa infrunte momentele dificile din viata ei!!!!Doamne ajuta-i!:)

Ana-Maria spunea...

Mi s-a ridicat pielea pe mine... :( Sper sa reuseasca sa invinga boala! Multa sanatate si putere pentru a depasi aceste momente dificile!

Ella Gheorghiu spunea...

Nu pot sa cred!Emisiunea ei "O data in viata" in care veneau vedete si cantareti de muzica populara este cu totul deosebita si cu mult superioara tuturor porkriilor romanesti...sa o ajute Dumnezeu!

Chibit spunea...

A dat un comunicat de presa cum ca n-are.

Zuzele spunea...

Da, a dat un comunicat prin care a lamurit ideea ca nu ea a dat informatii la Spy, dar nu a infirmat nici macar o secunda ca nu are leucemie. A recunoscut ca are o boala a sangelui si ca sarcina ei este mai delicata din cauza asta, insa a spus doar ca informatiile aparute nu provin de la ea, ci din alte surse.
Sa dea Dumnezeu sa nu aiba nimic, dar pe mine nu m-a convins cu dreptul asta la replica :(

Anonim spunea...

"Despre veridicitatea acestora pot să vă spun că, din fericire, verdictul implacabil pe care semnatarii articolului l-au dat despre starea mea de sănătate este neadevărat."

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search