joi, 23 septembrie 2010

Jessica Alba, goala pusca

A jurat ca nu va accepta niciodata sa joace in scene nud si nici nu va poza in costumul Evei, insa a venit si randul actritei Jessica Alba sa dea jos textila in filmul Machete.


Iata ce spunea Jessica prin februarie, anul acesta, in revista Scarlet:
'No, I'll never do a nude scene. I can act sexy and wear sexy clothes but I can't go naked.

I think I was always very uncomfortable about the way my body developed, and I remember my grandmother would freak out and throw a towel over me if she saw me wearing just a bra and panties. I come from a very Catholic family so it wasn't seen as a good thing to flaunt yourself like that. I can handle being sexy with clothes on but not with them off.'


PS: arata foarte bine goala, insa si mai mult imi place cum s-a imbracat la Berlin Fashion Week in iulie!





Ana-Maria spunea...

Ce frumoasa e rochia asta... Si sandalele nude...:X

Anonim spunea...

ce interesant!Doamne pazeste-ma, de ce ai lasat pe pamant atat de multi handicapati mintal ca sa ne oipileze cu blogurile lor ? pentru ce dracu suntem impresionati de faptul ca Jessica Alba este in paarica goala ? traim mai bine asa ?

Zuzele spunea...

Anonim, eu zic ca trebuie sa fim mai impresionati cand pozeaza nud Jessica Alba decat Bianca lu' Bote! Femeia asta chiar este cineva si chiar este un eveniment cand apare goala, mai ales dupa ce a sustinut ca nu va da niciodata jos textila :)

Felicia spunea...

Nimeni nu zice ca fata asta nu e frumoasa, dar sta foarte prost a capitolul actorie! Daca vreti sa vedeti o actrita cu adevarat frumoasa si care joaca foarte bine, va recomand filmul " Anonyma – Eine Frau in Berlin" cu Nina Hoss, o actrita cu adevarat speciala iar filmul este cu adevarat tragic! Sper sa nu luati comment-ul meu in nume de rau si imi pare rau daca v-a deranjat intr-un fel!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search