joi, 16 septembrie 2010

Melania Medeleanu pleaca de la Realitatea TV la CNN

Astazi am citit aici ca Melania Medeleanu (care probabil iar se va intreba ce cauta pe blogul nostru pentru ca nu se considera nici personaj monden si nici nu este diva de carton) ar fi demisionat de la Realitatea TV . Sursa citata spune ca Melania ar pleca alaturi de iubitul ei, Dan Suciu, editor coordonator la The Money Chanel,  in Statele Unite ale Americii pentru a lucra la CNN. Noi le uram mult succes si ii felicitam pentru decizia luata!

PS: Acum 2 saptamani am vazut-o pe Melania la Plaza Romania, insotita de Dan Suciu. Nu avea niciun gram de machiaj pe fata si era fff draguta!!! Mult mai draguta decat la TV. Vai dar ce silueta are!!!!! O invidiez!
Corina spunea...

Hihi, am vazut-o si eu zilele trecuta la Kantina de la Realitatea. E foarte inalta si slaba! Si frumoasa fara machiaj.

zuza G spunea...

lasa, zuzix, n-o mai invidia ca o sa arati si tu la fel din decembrie incolo :)

Zuzele spunea...

Daaaaa!!!! La Alexandria s-a deschis recent un centru SPA cu masaje, impachetari, etc. Cred ca am sa fiu cea mai fidela clienta a lor

Anonim spunea...

Bravo ei ! II doresc tot binele din lume !

Florin spunea...

Citez: " Vai dar ce silueta are!!!!! O INVIDIEZ !" :

Vezi ce bine este sa fii sincer/a ? bine ca recunosti =))

Anonim spunea...

Pentru ce naiba vrea sa plece la CNN ? Eu stiam ca cei de la TV o duc mai bine decat bietii de noi, ceilalti ... Nu prea mai uporta tara asta si pleaca la americani...vaca parvenita !

Zuzele spunea...

@Florin: Ce te-a facut sa crezi pana acum ca noi nu suntem sincere?
@ultimul anonim: De ce este vaca parvenita? Pentru ca a muncit de i-au sarit capacele ca sa ajunga unde a ajuns si pentru ca vrea si mai mult de la viata si cariera ei?

Cleopatra spunea...

D-ra Melania Medeleanu, nu v-a spus nimeni ca aratati rau, f rau in rochie fara maneci? Nu aveti brate de aratat. Tineti cont de asta cand ajungeti la CNN.

Liv spunea...

Pffff, cate rautati gratuite... se simt frustrarea si invidia de la o posta! Pe net e usor sa arunci cu noroi... De fapt nu, sunt sigura ca cei care comenteaza atat de "binevoitor" sunt niste persoane superbe, atat la exterior, cat si (mai ales) la interior, si ca au la activ nenumarate "realizari marete".
O cunosc personal pe Melania si e o fata frumoasa, fina, si foarte decenta/normala. Arata si mai bine in realitate decat la televizor, chiar si nemachiata.
Get a life, people!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search