vineri, 24 septembrie 2010

Par mereu tanar cu Joico re:nu Age Defy by Shiseido

Nu stiu cata importanta acordati voi parului, insa eu am deja o obsesie legata de podoaba capilara, mai ales dupa ce, in iarna-primavara mi-a cazut jumatate din el. V-am mai spus ca am reusit sa stopez fenomenul cu ajutorul tincturii de ardei iute. Eu cred ca atentia acordata parului trebuie sa fie chiar mai mare decat cea pentru haine, pantofi si chiar farduri sau creme. Pentru barbati este mai simplu, mai ales ca la mare moda este tunsoarea 1 spre 0.5 si, chiar daca parul ii paraseste, se trateaza usor cu o lama de ras :) Femeile intra in depresie atunci cand constata ca isi mai pot admira parul doar in pozele din tinerete.Poti avea o piele fara riduri, insa daca esti cheala ce folos? Nu stiu cat de bine se poate simti in pielea ei o femeie cu o piele ok, dar cu trei fire de par pe cap...

Continuare...

Acum doua zile a fost lansata gama Joico re:nu Age Defy creata in laboratoarele Shiseido, special pentru a contracara efectele iminente ale batranetii care se rasfrang si asupra parului nostru. Subtirerea firului de par, pierderea culorii, a hidratarii, a rezistentei sau a stralucirii sunt etape prin care parul nostru trece pe masura ce imbatranim.

Pentru piele avem serumuri, creme antirid, lotiuni anti-aging, sute de produse menite sa impiedice aparitia ridurilor sau sa atenueze efectele imbatranirii, insa pentru par nu a existat asa ceva pana acum. Produsele Age Defy de la Joico contin proteine din casmir, ceramide si antioxidanti protectori care nu numai ca protejeaza parul, dar redau tineretea, elasticitatea si culoarea celui deja afectat de trecerea timpului. Atentie: reprezentantele Joico ne-au rugat sa mentionam ca nu sunt produse impotriva caderii parului, asa ca nu trebuie sa cumparati produsul sperand ca stopeaza caderea parului. Produsele Age Defy ii ofera vigoare si implicit ajuta la intarirea radacinii si sporesc sanatatea firului de par, ceea ce duce implicit, in timp, la pastrarea parului pe cap:), insa acest lucru se intampla in timp si nu dintr-o data, ca de altfel orice lucru bun in viata :)






















Eu am primit sampon si balsam din gama Softness & Manageability si am testat deja produsele care mi se par minunate, la prima spalare:) Initial am fost dezamagita pentru ca samponul nu facea spuma si a trebuit sa insist mai mult decat o fac de obicei, insa la final, dupa uscare, parul era matasos si stralucitor. Varfurile nu s-au intors ca de obicei si firul de par a ramas drept, ca proaspat intins cu placa. In gama albastra S&M se mai gaseste si un Primer care are menirea de a pregati parul pentru coafare. Ni s-a explicat ca actioneaza ca si un fond de ten care uniformizeaza culoarea pielii, creand mediul perfect pentru aplicarea produselor de styling.

Joico Age Defy mai contine gama Fulness & Body, tot cu sampon, balsam si primer, insa ambalajul acestora este verde. Este indicat pentru parul fin si lipsit de viata care devine astfel plin de volum si stralucitor.

Totodata, se poate folosi un Serum ale carui efecte sunt stoparea cresterii parului grizonat si revenirea culorii parului si texturii firului de par la cea initiala, in urma unor teste care s-au intins pe mai mult de zece ani in laboaratoarele Shiseido. Imbunatateste sanatatea scalpului si asigura un mediu propice cresterii unui par sanatos.

Nici produsele de styling nu au fost uitate, iar colectia Age Defy contine si Controlling Crème - protectie termica, manageabilitate mai buna a parului-, Bodifying Lotion - confera rezistenta firului de par si il face viguros pe cel subtire, fara a-l usca- , Volumizing Foam - volum, dar si flexibilitate, fara a incarca parul- si Styling & Finishing Spray- coafura fixata, insa parul ramane flexibil si usor de pieptanat, rezistent si plin de volum.



Joico Age Defy reda stralucire parului, il protejeaza de factorii stresanti din mediul inconjurator si intareste radacina firului de par, prevenind totodata deteriorarea acestuia. Rezultatele ar fi:
- 20% mai mult volum pentru parul fin
- par cu 40% mai moale si mai flexibil
- risc de rupere cu 75% mai mic
Anca Buzea spunea...

Foarte interesant... si eu am avut aceeasi problema, din cauza unei vopsele de par prost aleasa de o tipa, mi-a cazut tot parul. acum ma chinui sa-l regenerez... eu una iti multumesc mult de tot ca ai scris asta, ii vazusem la romexpo ieri dar am zis ca sigur sunt la fel ca altii :) dar voi incerca ;)

Zuzele spunea...

Anca, asa cum spus, eu le-am incercat pe cele din gama Softness & Manageability si mi-a placut rezutatul. Am spalat parul doar o data pana in momentul vorbirii :), insa mi-am dat seama ca este unul dintre produsele care imi fac bine.
Voi scrie si despre produsele Vitality's Intensive cu apa termala care s-au lansat astazi, insa inca nu le-am testat asa ca mai astept un pic:)
Eu am primit sampon si balsam leave in din gama IDRA, sunt hidratante si sunt potrivite pentru utilizare frecventa. Si cum eu imi spal parul aproape zilnic, cred ca sunt tocmai bune, dar despre ele, in alta poveste ...
Bafta cu sampoanele!:)
PS: iti recomand sa incerci si FUDGE, daca nu ai facut-o pana acum! Mie imi plac fffff mult!

Zuzele spunea...

PS: Anca, pentru caderea parului iti recomand din suflet tinctura de ardei iute! E o minune! Eu am incercat n+1 produse, fara nici un efect, si singura care mi-a stopat caderea parului a fost tinctura!

Irene spunea...

Folosesc un sampon ELSEVE si am observat ca de la un timp imi cade parul foarte rau.Am sa renunt in curand la el si voi incerca FUDGE sau produsul pe care l-ai prezentat tu.Unde se gasesc produsele JOICO?

Cristina spunea...

Well, eu am probleme cu tiroida si din cauza asta imi cade parul. Pot sa ma dau eu si cu zeama de pui de crocodil ca degeaba. Am incercat si lotiuni cu petrol si tinctura de ardei iute si multe altele, insa nimic. Pana nu se regleaza tiroida, zic mersi ca nu e mai rau, chit ca am parul super rar... Ce sa fac? Sa ma impusc ca n-am mai mult par?

Zuzele spunea...

Irene, si eu am fost fan Elseve si am renuntat imediat ce mi-am dat seama ca de la sampoanele lor imi cadea parul rau de tot! Te sfatuiesc sa renunti la sampoanele de supermarket, chiar daca cele profesionale sunt mai scumpicele! Imi spunea un reprezentat Vitality's ca daca as sti lumea din ce este facut Head&Shoulders si restul, nu ar mai cumpara niciodata.Sunt mult prea agresive pentru par si scalp si dau dependenta, insa atunci cand renunti, problemele tale sunt de 10 ori mai mari.
Joico Age Defy si, in general, produsele profesionale se gasesc in saloanele de infrumusetare sau, la un pret si mai bun, la sediul TOPLINE, in bulevardul Regina Maria,nr.14, aproape de capatul tramvaiului 32 de la Unirii.
Incearca cu FUDGE pentru ca are aproape acelasi efect cu Elseve ala roz adica, atingere de casmir-stralucire de oglinda:)- insa iti lasa parul pe cap:)
Mi-a scris cineva ca a cumparat FUDGE la promotie din saloanele Getei Voinea- unul este la Mall Baneasa- si, la un sampon cumparat, a primit si un balsam. Daca ar fi sa dau o nota, Joico ar primi 10 , iar Fudge 20 :)

Zuzele spunea...

Cristina, sigur ca nu trebuie sa te impusti si imi pare tare rau pentru problema ta!:(
Poate reusim sa gasim o solutie! Trebuie sa fie! O sa intreb si eu mai departe si trebuie sa gasim ceva sa-ti salvam parul!
Multa sanatate!!!!

Unknown spunea...

Zuzelor, un link ceva de unde as putea sa cumpar si eu ca sa ma scap de sampoanele astea de rahat??

Saptamana asta am fost la salon si m-am vopsit si sunt absolut incantata! Nu stiu cu ce m-au spalat acolo dar nu ma mai mananca pieleea capului si parul nu mai e asa matura cum e atunci cand il spal cu H&S de ex.

Asa ca mi-am zis ca trebuie sa cumpar ceva profesional, dar nu stiam ce.. Chit ca dau nu stiu cati bani, da' macar o fac ptr bunastarea parului meu.

Nu va spun cat de groaznic e cu sampoanele astea de comert, m-am saturat de ele!

Ms anticipat! :*

Zuzele spunea...

Chatte, spune-mi unde te-ai vopsit ca sa-ti spun cu ce te-au spalat!:)))
Data viitoare sa intrebi ce produse folosesc, ca nu e nici o rusine!:)
Eu iti recomand FUDGE. Mi-a spus cineva ca si-a cumparat din salonul Getei Voinea din Mall Baneasa. Aveau oferta, la un sampon cumparat, primesti un balsam. Intra aici si vezi ce produse am eu si, daca vrei neaparat ceva bun, chiar te sfatuiesc sa ti le cumperi:

http://divadecarton.blogspot.com/2010/09/fudge-sau-parul-cu-stralucire-de.html

PS: nu te mai spala cu H&S !! E moarte pentru par si scalp! Am vorbit si eu cu profesionisti si mi-au zis ca este unul dintre cele mai criminale sampoane de pe piata, criminal nu in sensul de bun :(

Unknown spunea...

Pai na m-au vopsit cu Londa Professional... oricum am zis ca ma duc sa intreb! :)))

Hmm din pacate nu am cum sa ajung pe la salonul Getei Voinea ptr ca nu am drum prin Bucuresti dar poate fac cumva rost. :D

*Checks the link*

Mss Zuzix! :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search