duminică, 19 septembrie 2010

Raiul devoratorilor de pantofi: 5000 de perechi intr-un singur loc!

Nu cred ca am intalnit o femeie careia sa nu-i placa pantofii, insa nu tuturor le stralucesc ochii atunci cand intra intr-un magazin de profil si nu multe sunt in stare sa moara de foame, la propriu, pentru o pereche de pantofi care costa cat bugetul lor pe 5 luni. Am intalnit si eu cateva specimene feminine care au acasa o adevarata colectie de pantofi, care cumpara cate 5 perechi aproape identice, usor diferentiate prin culoare sau care cumpara o pereche de pantofi chiar si cu un numar mai mic, pentru ca masura lor nu mai exista. Sunt constiente ca nu vor putea purta niciodata incaltarile respective, insa sunt la fel de fericite sa le aiba in dulap si sa le admire din cand in cand:)

Daca m-am numarat si eu vreodata printre ele? Pai... daca punem la socoteala cumpararea unor pantofi absolut incomozi care iti omoara picioarele inca de la proba, atunci da! Sau daca am cumparat vreodata niste sandale stiind din start ca nu le voi putea purta niciodata, insa atat de tare mi-au placut incat nu am putut rezista, atunci pot spune ca sunt o obsedata!:))
Obsedatele ca mine ar trebui sa stie ca la Londra a fost inaugurat cel mai mare magazin de pantofi din lume, Selfridges. Peste 5000 de perechi apartinand a peste 120 branduri la un singur loc! Fantezia lui Carrie Bradshaw a prins viata!:))

Magazinul se intinde pe 35.000 de metri patrati si este impartit in mai multe sectoare, marii creatori avand spatii personalizate. De exemplu, sectorul dedicat colectiilor Chanel este o recreere a apartamentului lui Coco Chanel, magazinul Christian Louboutin isi intampina vizitatorii cu un covor rosu si un candelabru impunator, iarUGG apare sub forma unui castel din povesti.
Totodata, magazinul are exclusivitate pentru Balenciaga si Marc Jacobs, dar si Jimmy Choo sau Roger Vivier. Nu numai pantofi cu preturi ametitoare se gasesc la Selfridges, ci si incaltaminte pentru toate buzunarele, cu preturi rezonabile.
La petrecerea de lansare, invitatii au fost serviti cu prajituri sub forma de...pantofi, ati ghicit!:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search