miercuri, 8 septembrie 2010

Saxofonistul DAX are cancer si ne cere ajutorul


Saxofonistul DJ Dax, care cântă la Serviciul Român de Comedie de la Pro TV, dar şi cu Vali Bărbulescu, suferă de o formă de cancer foarte rară şi foarte agresivă. După ce timp de un an de dureri la mâna dreaptă, Dan Nedelcu a aflat în urma unui RMN că este suspect de o tumoră malignă destul de rară numită sarcom sinovial.
Pe 14 iulie, el a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca , însă la o lună şi jumătate, boala a recidivat şi va trebui să meargă la Viena pentru o nouă intervenţie. 

„Va trebui să plec la Viena săptămâna următoare pentru aceasta a doua operaţie întrucât în România nu avem specialişti în sarcom. Medicul oncolog de la Viena spune că fiind în stadiu incipient, boala este vindecabilă, cu condiţia să fie curăţată din nou foarte bine zona (printr-o nouă operaţie) şi urmând, preventiv, tratamentul cu citostatice şi radiaţii locale. Aşa cum bănuiţi, costurile sunt foarte mari şi îmi depăşesc cu mult posibilităţile în acest moment", spune artistul pe blogul său, citat de CLICK. 

Donaţiile se pot face în conturile:

RO52RNCB0087050428350002 (EUR)
RO79RNCB0087050428350001 (LEI)
Titular cont: Nedelcu Gina Manuela
Deschise la BCR Sucursala Pantelimon







PS: acolo jos, in primul rand eram si eu si mi-a placut foarte mult recitalul lui DAX! Crease o atmosfera atat de misto si plutea o emotie in jur incat mi se facuse pielea de gaina! Sper sa se faca bine!
Ema, Brasov spunea...

Imi pare rau pentru el. Chiar ieri citisem pe blogul lui Cabral despre necazul lui Dax... L-am ascultat acum vreo doi ani la Brasov in Piata Sfatului.
Sa-i dea Dumnezeu putere!

Silvia spunea...

Daca in Romania nu se poate trata, exista " formularul E 112", prin care statul roman este obligat sa-i plateasca costurile tratamentului, pe teritoriul oricarei tari membra a Uniunii Europene. De ce sa astepte mila publica?!...

toni spunea...

Solutia, in primul rand este Schimbarea Stilului de Viata:

http://suntsanatos.ro/documentare/healing-cancer-from-inside-out.html

...altfel, sunt doar niste simple amagiri "doftoricesti"...care, de cele mai multe ori, din pacate, profita de disperarea oamenilor aflati in astfel de situatii...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search