duminică, 12 septembrie 2010

Sora lui Beyonce, o fashion victim fara cusur

Ea este Solange, are 24 de ani si seamana foarte bine cu sora ei, mult mai celebra Beyonce!























Iulia spunea...

Arata mult mai bine la corp!!! :)

Zuzele spunea...

da, muuult mai bine, dar la fata seamana destul de bine!

DCTiron spunea...

Doamne ce bine mă simt în normalitatea mea!! :) Nu mi se pare că ar fi îmbrăcată, machiată, accesorizată bine (nu mă pricep la feşăn, dar îmi lezează ochii toată chestia aia trântită pe ea), o hidoşeşte la chip, pun pariu pe ce vreţi voi că seara ajunge acasă cu nişte dureri incredibile de picioare.
Revin, Doamne, ce bine e să fii un om normal, ce fericire imensă!

Zuzele spunea...

Dana, si eu zic ca avem un mare noroc sa fim oameni normali! Mai vorbesc cu unele vedete care imi spun ca noi, oamenii normali, nici nu stim cat de privilegiati suntem ca putem sa face ce vrem, cand vrem, cum vrem!
Si eu cred ca lesina de durerea picioarelor cand ajunge acasa!
Apropo..Beyonce spunea undeva ca nu mai suporta tocurile si ca are dureri ingrozitoare de picioare, numai ca este obligata sa le poarte!

DCTiron spunea...

Eu nu înţeleg pentru ce se chinuie atât? Pentru ce vor toate să fie vezi Doamne ''originale'', tot timpul perfect machiate, perfect îmbrăcate, când ştim cu toţii că până la urmă tot apare într-o revistă o imagine cu faţa lor reală.
Înţeleg că multe fac reclamă la diferite case de modă sau produse cosmetice şi tot timpul trebuie să fie impecabile, dar.. chiar se merită să fii pe post de cobai pentru câţiva bani?
Când spunea MJ, poor guy, că n-a putut vreodată să meargă să-şi ia o pâine îmbrăcat în pantalonii de casă mi s-a făcut milă, milă, milă. Pentru că eu pot!
Şi-mi permit şi haine de calitate, şi cosmetice, şi o vacanţă unde îmi doresc, şi nu plătesc pentru asta decât cele 8 ore la servici. În rest pot să fac ce vreau, să mă îmbrac cum vreau, să merg într-o vacanţă liniştită fără grija că vaiii trebuie să-mi stea părul perfect dacă merg la cină că nu se ştie cine mă fotografiază!
N-aş da normalitatea mea pentru toate coperţile de reviste glossy din lume şi pentru toate oscarurile!
Se simte multe prea bine să fii normal!

SoSheSays spunea...

CE PICIOAREEEEE

SoSheSays spunea...

Dana, pentru multe femei faptul ca se gatesc asa fara cusur nu e o povara...pur si simplu le place asta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search