vineri, 17 septembrie 2010

Speechless


Dumneai este Daphne Guinness, iar Guinness vine exact de la celebra marca de bere, pentru ca doamna de 43 de ani este mostenitoarea maretului imperiu Guinness.Nu i-ar strica sa cheltuie cativa dolari din milioanele pe care le are pe un stilist. Are nevoie de sfaturi pertinente si in ceea ce priveste parul, dar mai ales hainele. Or fi ele scumpe, insa se potrivesc pe silueta ei fix ca nuca in perete. Cat despre acele hidoase incaltar, eu le-as interzice prin lege!

DCTiron spunea...

Ignorând tona de complexe care le are respectiva... who the f... is she?? :))

Chibit spunea...

Daca nu ziceati ca-i femeie, nu as fi ghicit nici intr-o mie de ani... Mie imi place posetuta aia: da pe-afara continutul :)) Mai bine isi lua o geanta d-aia, de furat copiii. N-o fi avut bani saracuta de una mai mare. E draguta jacheta, si geanta chiar e frumoasa, in rest, tipa chiar e o aratare.

Zuzele spunea...

Cum, Chibit, nu iti plac copitele..pardon..cizmele alea?? :))

clara spunea...

Doamneee, de fapt Cruela chiar exista!!!! Pffff...

Chibit spunea...

Ooo, ba da, preferatele mele! Oi putea bate snitele cu ele?

Zuzele spunea...

:))))) cred ca poti sa fragezezi si snitele din carne de vita d-aia batrana:)))

Iulia spunea...

Mare adevar ai grait cu incaltarile alea :))

Unknown spunea...

Cred ca Lady Gaga o invidiaza =))

Navigatorul netului spunea...

http://hi5.com/friend/p543877607--cezara_bucataru--html

Ati vazut vreodata o fiinta mai ridicola ?

Remarca te rog cum aceasta domnisoara este atat de sincera, nu se rusineaza deloc ca asculta manele, chiar se mandreste cu acest lucru ! Pentru ea, emisiunile de divertisment si cele amuzante sunt doua categorii cu totul diferite, parca divertismentul nu inseamna umor, amuzament, ce vrei tu :)) Remarca cum este decorata casa ei: cu covor din vremea bunicilor, perdea de pe vremea lui Ceasca si mileuri de pe vremea lui Dej. Mileul este chiar sub laptop, cea mai nepotrivita amestecatura intre vechi si nou, antic si modern. Dar ce sexoasa esti domnisorica, toti cocalarii de oras si de comuna sunt dati pe spate =)))) Ori esti pozata intr-o singura pozitie de mai multe ori, ori in diverse ipostaze, tot aceeasi privire fixa ai, dar cu grija sa nu dai in strabism ! Si nu uita mai intoarce si tu pozele ca nu e greu, ca daca nu, vor crede astia ca a cazut blocul, iar tu impreuna cu mobilierul si lucrurile din casa v-ati lipit cu superglue. Vai de mine, cine stie in ce grota ai trait pana sa te fi mutat la oras !

Daca te mandresti asa mult cu manelele, telenovelele, mobilierul din casa ca la tara si daca te dai asa sexoasa, pe cat esti de ridicola, atunci no comment )))) =)))

Zuzix, Ce ziceti de asta ?

Irene spunea...

zici k e Cruela :)))))))

cori spunea...

O stiiiu - prin 2008 avea titlul "Most stylish woman alive in Daily Mail" si i s-a urcat la cap...e cam extravaganta, dar sa stii ca le mai si nimereste :))) A purtat nebuna si pantofii Armadillo, Alexander McQueen, creati special pentru show. Ar trebui sa postezi si poza aia, ca e dementiala!

Zuzele spunea...

Kiki, am pus poza cu Lady Gaga purtand pantofii aia infioratori :)
uite: http://divadecarton.blogspot.com/2010/09/vrajitoarea-cea-rea.html

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search