vineri, 3 septembrie 2010

Tristul si singuraticul Keanu Reeves

A fost febletea mea numarul 1, mai ales in filmul Speed unde a jucat impreuna cu Sandra Bullock, dar si in Matrix, Constantine sau Sweet November, cu Charlize Theron cu care ar fi si cuplat zilele aste, spre bucuria mea pentru ca imi plac amandoi foarte mult :)
Chiar daca este Keanu Reeves, chiar daca are bani sa-i intoarca cu lopata si se bucura de aprecierea oamenilor din lumea intreaga, actorul a avut si are o viata cat se poate de trista.
S-a nascut in Beirut, Liban, dintr-o mama englezoaica si un tata cu origini din Anglia, Hawaii, Portugalia si China. Ciudata combinatie, nu? Nu stiu daca stiti dar mama lui a fost dansatoare de cabaret si tatal, geolog/ traficant de droguri si cu ceva restante prin puscarie. Acesta si-a parasit familia cand Keanu avea 3 ani si de atunci nu s-au mai vazut. A avut o viata plina de neajunsuri si greutati, insa soarta a fost, pe de o parte, darnica cu el. Din pacate, fericirea personala il cam ocoleste. In 1999, prietena lui a nascut un bebelus mort, Ava, iar doi ani mai tarziu si-a pierdut si ea viata intr-un accident de masina, la doar 29 de ani. O alta veste a cazut ca un traznet pe capul lui Keanu: sora lui are leucemie.
Pe 2 septembrie a fost ziua lui de nastere, a implinit 46 de ani, insa s-a bucurat sau nu, singur de acest eveniment. Keanu a fost suprins pe o bordura, langa un depozit din New York, avand alaturi o cafea si o prajitura in care era infipta o lumanare.
LA MULTI ANI, my sweet Keanu! :)
Ciresica cu numele de MaMeMiMoMu spunea...

Imi place foarte mult de el ca om, dar si ca actor. Este putin cam trista povestea vietii lui. Si cand unii cred ca banii fac totul, altii cred ca o aniversare in familie este totul.
La multi ani Keanu!

Raluca Octavia spunea...

Pana si asa trist, tot frumos e! Nici nu se compara cu fostul dur al S.B., tatuat.

Andrei spunea...

http://www.click.ro/pe_glob/ciudatenii/Copilului-dependent-micsorat-creierul-VIDEO_0_1023497646.html

uite copilul care pufaia ca locomotiva !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search