vineri, 29 octombrie 2010

Am ceva in comun cu Madonna: pixul cu atoxilina!

Pixul cu atoxilina ( Atoxelene Line Wand) de la Intraceuticals este un recipient foarte finut, metalic, de dimensiunea unui stilou care contine un compus identic botoxului, numai ca tratamentul este unul de suprafata, neinvaziv (neinjectabil), insa cu rezultate similare botoxului. Pielea este intinsa, ridurile fine estompate, iar pielea luminoasa si foarte ferma. Pe langa atoxilina, in compozitia tratamentului mai intra vitaminele A, D, E, ceai verde, aloe vera, iar efectul wow se obtine instantaneu. 

Pixul are o pensula foarte finuta la unul dintre capete si cu ajutorul acesteia, produsul este aplicat in jurul ochilor, al gurii si, in general, acolo unde avem nevoie de un lifting.


L-am primit si eu astazi, cu ocazia inaugurarii salonului de make-up al Mariei Pauna din Piata Dorobanti (deasupra magazinului Madison- intrarea Av Teodor Iliescu nr. 2), acolo unde cele si cei care doresc o piele fina si intinsa, fara riduri si fara taieturi sau intepaturi, isi pot face tratamentul de infrumusetare preferat al Madonnei.

Rezultatele se vad inca de la prima sedinta pentru ca se foloseste un aparat ce produce oxigen baric, iar cu ajutorul acestuia, crema miraculoasa ajunge pana in cele  mai profunde straturi ale dermisului. Astfel, este stimulata productia de colagen si elastina reducand aparitia ridurilor si a petelor pigmentare.
Cele care doresc o piele tanara si luminoasa pot combina tratamentul de la salon cu cel facut acasa, in fiecare dimineata si seara cu ajutorul pixului cu atoxilina care este preferatul Madonnei si totodata premiat cu EMI in 2006 pentru cea mai revolutionara inventie. Costa 90$ si poate fi cumparat din salonul Mariei Pauna. Eu inca nu l-am testat, dar cand o voi face, promit sa revin cu detalii.
Invitata la eveniment a fost si Michelle Peck, beauty-terapeuta Madonnei care a prezentat produsele Intraceuticals si tratamentul revolutionar care le-a vrajit si pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Naomi Campbell, Fergie, Demi Moore si alte staruri de la Hollywood.

Ema, Brasov spunea...

Suna mai mult decat interesant! Am cautat-o pe net si tot cam la acelasi pret am ajuns (90 $).
Am sa caut comentarii sau recomandari despre acest produs, macar sa-mi fac o idee.

Zuzele spunea...

Sunt curioasa cum o fi:) Inca nu am incercat-o, dar ma gandesc ca o fi buna de ceva daca atat de multe dive o prefera:)

Ella Gheorghiu spunea...

OOO!Da,si eu sunt ft. curioasa sa aflu mai multe depre el..neaparat sa ii faci un review!:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search