marți, 19 octombrie 2010

Chiar asa sa fie?

Mi-e greu sa cred ca o vedeta de calibrul lui Hilary Swank ar putea iesi la un eveniment monden neepilata sau chiar sa stea, fie si acasa, in pijamale, cu blana de 3 cm la subrat!
Daily Mail prezinta niste poze cu celebra actrita intr-o ipostaza jenanta pentru orice femeie, daramite pentru ea, si anume, imbracata intr-o rochie eleganta care lasa sa se intrevada un par nepermis de lung la axile. Au mai existat zvonuri si poze, trucate sau nu, cu Julia Roberts, Beyonce sau Drew Barrymore in situatii similare, insa tind sa cred ca nu sunt reale.


Pyuric spunea...

Nici eu nu pot intelege cum rezista asa, dar de data asta nu e fake... Uite poza la super rezolutie:

http://www.imagebam.com/image/061f5f102885647

Si uite inca doua, tot de atunci:

http://www.imagebam.com/image/20a1a2102885733
http://www.imagebam.com/image/5d6116102885921

ColourMePretty spunea...

De regula cand vezi un articol de acest gen intr-o singura publicatie tinzi sa crezi ca-i fake, dar ma gandesc ca la ceremonii de asemenea anvergura nu si-ar permite sa fabrice defecte caci nu e vorba de un singur fotograf ci de nenumarati,nu ai cum sa minti cand sunt nspe altii prezenti care ar putea demonstra adevarul.
Dar e stiut ca vedetele lor sunt cam non-conformiste...citeam candva in Elle ca Anastasia Soare cand lucra ea insesi cosmeticiana la un salon si nu era cunoscuta incepuse sa le epileze cu ceara, asa cum vazuse in Romania inainte sa plece, si pentru ele era ceva nemaipomenit.
Uite un caz si mai socant si dezgustator,a circulat zile in sir in toata media:
http://vedete.rol.ro/mo-nique-sotul-imi-adora-picioarele-paroase-105.html

Ella Gheorghiu spunea...

ooooooooo cah!

Ana-Maria spunea...

Bleah!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search