luni, 4 octombrie 2010

Doamnelor si domnilor, in aplauzele dumneavoastra, Bubu si Gandacel!!!

Corina are doua minunatii pe care le iubeste ca pe ochii din cap sau ca pe...colectia ei de carti, insa ii este tare greu sa-i tina in garsoniera, mai ales ca respectivii biberonezi au si o mamica jucausa, la fel de scumpa. I-a crescut si i-a alintat, i-a rasfatat cum a stiut mai bine si stie pentru ca are experienta veche in treaba cu imblanitzii de orice soi :) Corinei ii este foarte greu sa renunte la aceste doua sufletele mici (pe care nu le vreau afis, apropo), dar trebuie sa o faca asa ca este in cautarea unui stapan la fel de iubitor ca ei ea. Mustaciocul gri se numeste Bubu, iar domnisoara de langa el este Gandacel. Mai multe poze si detalii aici!
Corina spunea...

Mersiiiii! Drum bun maine!

Special Koko spunea...

ce frumoase sunt!

Zuzele spunea...

:((( lasa-ma ca mor de frica :((( ms :***

Protectia animalelor spunea...

CREZI CA EU NU STIU CUM TE PORTI TU CU PISICILE LA ASTENIILE DE PRIMAVARA SI TOAMNA ? Cum le infometezi si bagi spaima si bataia in ele...nu te mai ascunde ! Mai esti si superstitioasa, cand vezi o pisica neagra, scuipi in san cu saliva ca sa nu te prinda ghinionul...de ce nu esti sincera ? Nu te mai ascunde ! as lua la mine acasa toate pisicile ca sa le pazesc de oamenii ca tine ! vei plati conform legii !

andreea spunea...

Ce vrea sa zica autorul comentariului de mai sus? :) Doamne, cineva va urmareste Zuzelor, take care! :)) foarte simpatice pisicutele...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search